۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۸:۱۳

طلایی نیک در گفتگو با مهر: لابی یک ماهه دولت و مصلحت‌جویی مجلس در ابقای فرشیدی موثر بود

طلایی نیک در گفتگو با مهر: لابی یک ماهه دولت و مصلحت‌جویی مجلس در ابقای فرشیدی موثر بود

یکی از طراحان استیضاح وزیر آموزش و پرورش سه عامل رایزنی یک ماهه لابی دولت، مصلحت جویی سیاسی مجلس و دفاع رئیس جمهور را در چرخش فضا برای مخالفت نسبی با استیضاح فرشیدی موثر خواند.

رضا طلایی نیک در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، اظهارداشت: اهمیت دادن رئیس جمهور به نقش و نقد و انتظارات مجلس در روز استیضاح فرشیدی نسبت به گذشته کم نظیر بود.

وی افزود: مجلس در احیای تکلیف نظارتی در استیضاح وزیر آموزش و پرورش کارآمدی نسبی نشان داد اما علی رغم رای نسبی مجلس به ابقای وزیر، بسیاری از ابهامات و سئوالات استیضاح بدون پاسخ ماندند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی خاطرنشان کرد: علی رغم مقاومت و فشار یک ماهه ، اعلام وصول طرح استیضاح وانجام آن، مجلس را از خطر انفعال و سکوت و بی تفاوتی نجات داد.

طلایی نیک خاطرنشان کرد: استیضاح کنندگان در چارچوب منطق، حقایق و حفظ حریم های اخلاقی و قانونی و با رویکرد غیر سیاسی عمل کردند.

این نماینده مجلس تاکید کرد: صراحت و قاطعیت و کیفیت محتوای استیضاح علی رغم ابقای وزیر، بر ساماندهی معضلات آموزش و پرورش و مشکلات فرهنگیان اثر وضعی خواهد داشت.

گفتنی است، طرح استیضاح محمود فرشیدی وزیر آموزش و پرورش، پس از هفته ها کشمکش بین استیضاح کنندگان و هیات رئیسه مجلس، سرانجام در پایان جلسه علنی هجدهم اردیبهشت در 17 محور اعلام وصول شد که سرانجام در روز 26 اردیبهشت، از مجموع 238 کارت رای توزیع شده، 132 نماینده با استیضاح فرشیدی مخالفت کردندو 89 نماینده به استیضاح رای موافق دادند و 17 رای ممتنع نیز به صندوق ها ریخته شد و محمود فرشیدی در وزارت آموزش و پرورش باقی ماند.

کد خبر 488328

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha