پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۵۳

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان:

پویش هر دانش آموز با نیاز ویژه یک سفیر سلامت آغاز شد

پویش هر دانش آموز با نیاز ویژه یک سفیر سلامت آغاز شد

سنندج - رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان از آغاز پویش هر دانش آموز با نیاز ویژه یک سفیر سلامت در مدارس مجازی استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استثنایی کردستان، خلیل رنجبر با تأکید بر اهمیت ارتقای فرهنگ سازی جهت ارتقای سواد سلامت دانش آموزان و خانواده‌ها، اظهار داشت: کمپین هر دانش آموز با نیاز ویژه یک سفیر سلامت با شعار نه به سفر، نه به دید و بازدید و سالم در خانه بمانیم با هدف پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در مدارس مجازی برای دانش آموزان با نیازهای ویژه استان ایجاد شده است.

وی افزود: با نوآوری و خلاقیت در روند آموزش به دانش آموزان از آنان خواسته می‌شود تا در شرایط فعلی بعنوان یک سفیر سلامت مانع سفر خانواده خود شوند و نیز با توجیه خانواده‌ها تبریکات عید خود را از طریق فضاهای مجازی و تلفنی ارسال کنند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان یکی از وظایف آموزش و پرورش را فرهنگ سازی، انتقال آموزه‌های بهداشتی و مراقبت از سلامت گروههای مختلف دانش آموزی عنوان کرد و ادامه داد: سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش، سندی است که چارچوب تعلیم و تربیت را تدوین کرده و جامعه سالم را رقم می‌زند.

رنجبر یادآور شد: خانه بهترین و امن‌ترین مکان برای مصون ماندن در مقابل این ویروس می‌باشد، پس در خانه بمانیم تا محافظ سلامتی خود و خانواده باشیم.

وی بیان کرد: کمپین هر دانش آموز یک سفیر سلامت بدون شک می‌تواند موفق عمل کند، چرا که تأثیر کودکان و نوجوانان در خانواده چشمگیر است و به علت علاقه فراوانی که خانواده‌ها به فرزندان خود دارند توصیه‌های آن‌ها را نادیده نمی‌گیرند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان با بیان اینکه در این کمپین سه قانون شامل شست‌وشوی مرتب دست‌ها، پرهیز از روبوسی کردن و در موقع عطسه یا سرفه جلوی دهان و بینی خود را با دستمال یا آرنج گرفتن مدنظر قرار گرفته است، گفت: وظیفه هر سفیر شامل خودمراقبتی و آموزش همسالان برای ارتقای سلامت خود، خانواده و جامعه است.

کد خبر 4883363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha