پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۱۲

دادستان شیراز خبر داد:

تشدید کنترل جاده‌های ورودی فارس

تشدید کنترل جاده‌های ورودی فارس

شیراز- دادستان عمومی و انقلاب شیراز از تشدید کنترل جاده‌های ورودی فارس خبر داد.

حیدر آسیابی در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: از روز اول عید با ورود دادستانی شیراز جاده‌های شهر کنترل و دستورات لازم برای جلوگیری از ورود مسافران نوروزی به شیراز صادر شد.

وی با اشاره به اینکه با ورود دادستانی مابقی ادارات نیز پای کار آمدند، تاکید کرد: در حال حاضر در سطح شیراز در رابطه با ورود مسافران مشکلی وجود ندارد و شهر خلوت است.

دادستان شیراز با تاکید بر اینکه سلامت مردم در دستور کار دادستانی شیراز است، گفت: دادستان‌های حوزه‌های قضائی استان نیز دستورات لازم برای کنترل مبادی ورودی به شهرستان‌های خود را صادر کرده و از تردد غیر ضروری خودروها جلوگیری می‌شود.

آسیابی در بخش دیگری از سخنان خود به بازدید از قرارگاه نیروی انتظامی استان اشاره کرد و گفت: در این بازدید از زحمات فرماندهی انتظامی استان فارس تقدید و لوح تقدیری به فرمانده انتظامی اهدا شد.

کد خبر 4884111

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha