پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۰:۳۶

زنان مسلمان اروپا باید در فعالیتهای گروهی منسجم و فعال عمل کنند

رئیس انجمن زنان مسلمان اروپا با اشاره به اینکه پس از حوادثی چون 11 سپتامبر نگرش کشورهای اروپایی نسبت به مسلمانان تغییر کرد، گفت: به دلیل مخالفت با حجاب بسیاری از زنان گوشه گیر شده اند، بنابراین انجمن مذکور سعی در خروج زنان مسلمان از عزلت ودارد تا با زنان دیگر در فعالیتهای گروهی ادغام شده و مشارکت کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از محیط، دکتر فوزیه عشاوی رئیس انجمن زنان مسلمان اروپایی و استاد تمدن اسلامی دانشگاه ژنو سوئیس در دیدار از کشور قطر و طی نشستی در دوحه با اشاره به اینکه این انجمن به تصحیح چهره زن در جوامع اروپایی می پردازد، تصریح کرد: انجمن مذکور همه آرا را برای خلق حالتی مثبت در راستای ادغام زنان مسلمان در جامعه اروپا به شکل مثبت و سازنده جمع آوری می کند.

وی اظهار داشت: در کشورهای اروپایی به دلیل مخالفت با حجاب بسیاری از زنان گوشه گیر شده اند، بنابراین انجمن زنان مسلمان اروپایی زمینه ای فراهم می کند تا به واسطه آن زنان این کشور را از عزلت و گوشه گیری خارج کرده و با زنان دیگر جوامع اروپایی در فعالیتهای گروهی منسجم کند.

استاد تمدن اسلامی دانشگاه ژنو سوئیس بهترین شیوه ادغام در جامعه اروپا به منظور مبارزه با تعرضات و پدیده های منفی انتخاب مجالس و شوراهایی خواند که با مشارکت گروههای مختلف طرح مسائل و مشکلات وابسته به آن بررسی شود تا جائیکه با کشورهای مختلف اروپایی همزیستی مسالمت آمیز ایجاد شود.

دکتر عشاوی در ادامه به برگزاری نمایشگاه دموکراسی و بیداری زنان در قطر اشاره کرد و گفت: کشورهای اسلامی نقش مهم و محوری در خاورمیانه به منظور معرفی حقوق زن در اسلام بازی می کنند و همچنین نشستها و سمینارهای بین المللی با حضور شخصیتهای مختلف به امور زنان در جهان اهمیت به سزایی برخوردار است.

رئیس انجمن زنان مسلمان اروپایی با بیان اینکه کشورهای اسلامی باید در این زمینه بسیار فراگیر عمل کنند تا بتوانند چهره زنان مسلمان را که در اروپا و آمریکا کریه نشان داده شده به خوبی معرفی کنند، افزود: برخی از برخوردهایی که با زنان مسلمان در کشورهای اروپایی می شود پس از حوادثی چون 11 سپتامبر یا انفجارات لندن و مادرید افزایش یافته است چرا که این فعالیتهای منفی و اعمال خشونت آمیز را به مسلمانان نسبت می دهند. 

وی با تأکید بر این نکته که اعمال خشونت آمیز را نه اسلام و نه مسلمانان تأیید نمی کنند، یاد آور شد: به منظور فروکش کردن برخی از نا امنیها و بحرانها زبان تفاهم بهتر از قتل و کشتار و خشونت است که همه مسلمانان و غیرمسلمانان باید از آن بهره مند شوند تا زندگی بهتری داشته باشند.

کد خبر 488428

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha