پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۱۹

معاون بهداشت هلال احمر مازندران:

۹۰۰ هزار نفر در خروجی های مازندران تب سنجی شدند

۹۰۰ هزار نفر در خروجی های مازندران تب سنجی شدند

ساری - معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمرمازندران از پایش سلامت و تب سنجی سرنشینان ۳۰۰ هزار خودرو به استعداد ۹۰۰ هزار نفر در خروجی‌های استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آرش سید صالحی گفت: در راستای مصوبات ستاد استانی مهار کرونا مقرر شد تیم‌های جمعیت هلال احمر به عنوان خط اول مقابله با کرونا با استقرار در پست‌های ایجاد شده در خروجی‌های استان نسبت به پایش سلامت و تب سنجی همه مسافرین اقدام کنند.

وی افزود: براین اساس تاکنون سرنشینان بیش از ۳۰۰ هزار دستگاه خودروی خروجی از استان مورد غربالگری و تب سنجی قرار گرفتند که در نهایت ۱۳۹ نفر که مشکوک به علائمی از ابتلاء به ویروس کرونا بودند به تیم‌های پزشکی مستقر در پست‌ها ارجاع شدند تا اقدامات تشخیصی قطعی و مراحل درمانی در دستور کار قرار گیرد.

سید صالحی هدف ازپایش سلامت مسافرین خروجی استان را شناسایی افراد مشکوک به ویروس کرونا از طریق سنجش نخستین علامت بیماری مزبور یعنی افزایش تب و دمای عمومی بدن است.

وی گفت: دراین عملیات افراد مشکوک برای اقدامات بعدی نظیر قرنطینه و طی مراحل درمانی به گروه بهداشت و درمان مستقر در ایستگاه‌ها هدایت می‌شوند.

وی تاکید کرد: سرنشینان تمامی خودروی خروجی از استان به دقت مورد پایش و غربالگری قرار می‌گیرند و امکان خروج افرادی که مشکوک به ابتلاء به ویروس کووید ۱۹ باشند وجود ندارد.

کد خبر 4885980

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha