به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نیکبخت امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ۴۱ نفر به آمار مبتلایان به کرونا در لرستان طی بیست و چهار ساعت گذشته اضافه شده است، اظهار داشت: فوتیهای استان به علت کرونا ویروس به ۶۱ نفر رسیده است.
وی با بیان اینکه تا کنون دو هزار و ۱۷۷ نمونه از بیماران مشکوک به «کرونا» در استان لرستان به آزمایشگاه مرجع ارسال شده است، گفت: تعداد دو هزار و ۴۵ نمونه پاسخ داده شده که از این عدد ۷۵۴ مورد مثبت و هزار و ۲۹۱ نمونه منفی اعلام شده است.
وی، گفت: در حال حاضر ۶۲ نفر در مراکز درمانی بستری هستند، ۱۶۶ نفر بعد از بهبود ترخیص و ۴۶۵ نفر نیز در منزل تحت مراقبت هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به مبتلایان مثبت به تفکیک شهرستان از ابتدا تا کنون گفت: در شهرستان خرم آباد ۱۷۲ نفر، در شهرستان سلسله ۱۵۳ نفر، در شهرستان بروجرد ۱۲۱ نفر، در شهرستان دلفان ۸۷ نفر، در شهرستان دورود ۸۰ نفر، در شهرستان ازنا ۴۲ نفر، در شهرستان الیگودرز ۳۵ نفر، در شهرستان کوهدشت ۲۸ نفر، در شهرستان چگنی ۱۳ نفر، در شهرستان پلدختر ۱۲ نفر، در شهرستان رومشکان ۹ نفر و در شهرستان سپیددشت ۲ نفر مبتلا هستند.
نظر شما