پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۵۹

فرهنگی در گفتگو با مهر:

تجهیزات مقابله باکرونا تولید می کنیم/تحریم هاموجب ایستادگی ملت شد

تجهیزات مقابله باکرونا تولید می کنیم/تحریم هاموجب ایستادگی ملت شد

نماینده مردم تبریز در مجلس با بیان اینکه تحریم‌ها موجب اتکا بیشتر دولتمردان و دانشمندان به تولیدات و تجهیزات داخلی شده است، گفت: تحریم‌ها باعث شده بتوانیم مقابل فشارهای خارجی ایستادگی کنیم.

محمدحسین فرهنگی در گفتگو با خبرنگار مهر، در واکنش به اظهارات برخی فعالان سیاسی مبنی بر تأثیر تحریم‌ها در مقابله با کرونا گفت: کسانی که چنین استدلال‌هایی دارند بگویند دلیل مشکلات کشورهایی مانند ایتالیا و اسپانیا در مبارزه با کرونا چیست.

وی با بیان اینکه تحریم‌ها موجب اتکا بیشتر دولتمردان و دانشمندان به تولیدات و تجهیزات داخلی شده است، گفت: تحریم‌ها باعث شده بتوانیم مقابل فشارهای خارجی ایستادگی کنیم و تجهیزات مورد نیاز برای مقابله با ویروس کرونا را تولید کنیم.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه در خصوص آثار اقتصادی تحریم‌ها، اظهار داشت: تحریم‌ها آثار اقتصادی مثبت و منفی در کشور ما داشته، کشور ما همه راه‌ها برای تعامل سازنده با جهان را طی کرده اما دشمنان بدون هیچ منطقی تمام توافقات را زیر پا گذاشته و به سمت تحریم‌ها رفتند، آمریکا یک جانبه برجام را لغو کرد و در مقابل در مورد هر مشکلی که در نتیجه تحریم‌ها برای مردم به وجود آمده اظهار تأسف می‌کند.

فرهنگی تاکید کرد: مدافعان آمریکا و غرب در ایران به جای فشار بر مردم بهتر است هویت دشمنان را بشناسند.

فرهنگی تقویت تولید داخل را راهکاری بر فائق آمدن بر مشکلات اقتصادی خواند و گفت: از طریق نهادهای بین المللی می‌توان تحریم‌ها را پشت سر گذاشت، کشور چین در راستای مبارزه با کرونا همکاری‌هایی را طی روزهای اخیر با ایران داشته است.

کد خبر 4894868

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha