۲۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۰:۵۱

بیانیه مجمع جهانی صلح اسلامی به مناسبت میلاد مهدی موعود(عج)؛

فرهنگ انتظار، فرهنگی انسانی و فطری است

فرهنگ انتظار، فرهنگی انسانی و فطری است

فرهنگ انتظار، فرهنگی انسانی و فطری است که همزمان با تعامل و همکاری با محیط پیرامون، در مسیر اصلاح، تعالی و پیشرفت گام بر می‌دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجمع جهانی صلح اسلامی ضمن تبریک سالروز میلاد منجی موعود حضرت مهدی (عج)، معتقد است که در اندیشۀ سیاسی اسلام، صلح و همزیستی احترام آمیز، اساسی‌ترین اصل در مناسبات بین المللی است و از ارزش والایی برخوردار است. حال که دنیای زر و زور و قدرت‌های سلطه گر، برای کسب منافع مادی خود با تهاجم نظامی، اقتصادی، فرهنگی و یا با ایجاد گروه‌های تروریستی و حمایت از آنها و تحریم‌های ظالمانه و ناعادلانه، فضای بین المللی را آکنده از ظلم، تجاوز، فساد، ناامنی و بی عدالتی ساخته اند و نهادها و مجامع بین المللی به دلایل مختلف در رفع این ناملایمات ناموفق بوده اند، بیش از هر زمان دیگری دستیابی به آرزوی فطری انسان‌ها مبنی بر وجود یک منجی و مصلح احساس می‌گردد.

هر چند اعتقاد به منجی و برقراری حکومت صالحان در تمامی ادیان الهی وجود دارد، ما مسلمانان معتقدیم وعده الهی محقق خواهد گشت و حضرت مهدی (عج) با ظهور خویش آرامش و صلح دائم و فراگیر را در عرصۀ جهانی برقرار می‌سازد و با استقرار پرچم عدالت، صلحی پایدار را سراسر گیتی برقرار خواهد ساخت.

با توجه به وقایع مختلفی از جنگ، ناامنی و بی عدالتی و به ویژه ضرورت همکاری‌های مختلف منطقه‌ای و جهانی که برای مقابله با بیماری مرموز و فراگیر کوئید ۱۹ (کرونا) در جهان احساس می‌شود؛ مجمع جهانی صلح اسلامی معتقد است؛

۱. فرهنگ انتظار، فرهنگی انسانی و فطری است که همزمان با تعامل و همکاری با محیط پیرامون، در مسیر اصلاح، تعالی و پیشرفت گام بر می‌دارد و انتظار، عمل و سازندگی در راستای تکریم انسانیت و زیر پرچم صلح، عدالت، با شعار نوع دوستی و تفاهم است.

۲. نیمه شعبان هر سال که با بارقۀ امید در دل‌ها و فطرت‌های پاک جوانه میزد، اکنون نیز به سبب تحولات جدید و افکار دنیای خسته از ظلم و جور به آینده‌ای روشن و جهانی پر از عدل و داد می‌نگرد که دست ستمگران از آن کوتاه باشد.

۳. از سازمان‌ها و مجامع حقوقی جهان تقاضا می‌شود، ضمن تلاش برای احقاق صلح و عدالت، در رفع ناامنی‌های مختلفی که جهانیان را آزرده خاطر ساخته است، و از جمله تحریم‌های یکجانبه و ناعادلانه که معیشت و حیات انسان‌ها را به ویژه در مقابله با چالش‌های فراگیر جهانی مانند بیماری کرونا به مخاطره انداخته است، اقدامات اساسی و عملی انجام دهند.

۴. نخبگان، اندیشمندان و سازمان‌های مختلف دولتی و غیردولتی نیز وظیفه دارند با اقدامات مختلف خود به معرفی اندیشه‌ها و مبانی الهی بپردازند و زمینه‌های ایمان به مصلح موعود را در جهان فراهم سازند.

۵. به افراد، گروه‌ها و دولت‌های سلطه گر که با اقدامات نسنجیده، غیرقانونی و ضد انسانی خود، حقوق اولیه انسان‌ها را در سراسر جهان نقض و یا تهدید کرده اند نیز توصیه می‌شود تا فرصت باقی است دست از وحشیگری، جنایت و تروریسم نظامی و اقتصادی برداشته و به فطرت پاک الهی رجوع نمایند. چرا که خداوند تبارک و تعالی بر هلاکت فاسقان و کافران بشارت داده است.

مجمع جهانی صلح اسلامی
فروردین ماه ۱۳۹۹

کد خبر 4895578

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha