پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۷ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۴۴

فرماندار شوشتر:

طرح زوج و فرد در شوشتر اجرا می شود

 طرح زوج و فرد در شوشتر اجرا می شود

شوشتر- فرماندار شهرستان شوشتر از آغاز طرح زوج و فرد و محدودیت تردد خودرو از روز چهارشنبه در شهر شوشتر خبر داد.

حسین پنبه‌دانه‌پور در گفت‌وگو با مهر اظهار کرد: اجرای طرح زوج و فرد در شهرستان شوشتر از روز چهارشنبه آغاز می‌شود و تردد وسایل نقلیه به صورت طرح زوج و فرد خواهد بود.

وی افزود: خودروهایی که رقم آخر پلاک آن‌ها زوج باشند در روزهای زوج و خودروهایی که پلاک آنها فرد باشند در روزهای فرد هفته می‌توانند در سطح شهر تردد کنند.

پنبه دانه پور بیان کرد: زمان اجرای طرح زوج و فرد از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ و عصر از ساعت ۱۶ تا ۲۲ برنامه‌ریزی شده است و در صورت تردد در غیر روزهای تعیین شده با آنها برخورد می‌شوند.

وی گفت: از همه مردم درخواست می‌شود نسبت به اجرای این طرح با پلیس راهور همکاری کرده و از تردد غیرضروری در راستای کنترل این بیماری خودداری کنند.

کد خبر 4900922

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha