پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۰۰

استاندار قم:

طرح‌های آبخیزداری قم امسال باید توسعه یابد

 طرح‌های آبخیزداری قم امسال باید توسعه یابد

قم - استاندار قم طرح‌های آبخیزداری را مؤثر در جلوگیری از ورود روان آب‌ها و سیلاب‌ها به شهر دانست و گفت: اداره‌کل منابع طبیعی قم باید طرح‌های آبخیزداری را برای سال ۹۹ توسعه دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام سرمست قبل از ظهر شنبه در حاشیه بازدید از طرح‌های آبخیزداری بالادستی منطقه پردیسان در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به سیلاب اخیر در جاده قم به اراک، گفت: در جریان بارندگی‌های اخیر در شهر قم و وقوع سیلاب در جاده قم - اراک خوشبختانه به دلیل آمادگی کامل دستگاه‌های خدمات شهری و دیگر دستگاه‌های مرتبط توانستیم سیلاب را مهار و مدیریت کنیم و این سیلاب هیچ تلفاتی نداشت.

وی بیان کرد: طرح‌های آبخیزداری نقش مهمی در پیشگیری و مهار ورود سیل به داخل شهر دارد و اداره کل منابع طبیعی استان باید طرح‌های آبخیزداری را برای سال ۹۹ توسعه دهد.

لزوم وجود مطالعات بلند مدت در اجرای پروژه‌های شهری جدید

استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر عدم آسیب شناسی در احداث بعضی پروژه‌های شهری قم، عنوان کرد: پروژه‌هایی در قم اجرا شده ولی نسبت به آسیب شناسی آن اقدامی صورت نگرفته است مانند بیمارستان امام رضا (ع) آسیب شناسی و پیش بینی‌های لازمی صورت نگرفته است.

وی ادامه داد: با توجه به سیل اخیر در محور قم - اراک معاونت عمرانی استانداری و هم‌چنین دستگاه‌های مرتبط شهری مکلف شدند به طور بلند مدت طی جلساتی نسبت به رفع خطر از مناطق آسیب پذیر اقدامات لازم را انجام دهند.

سرمست افزود: برای اجرای پروژه‌های جدید شهری مسئولان مکلف هستند در ابتدا برای این طرح‌ها مطالعات بلند مدتی را انجام داده و بعد طرح‌ها را اجرا کنند.

کد خبر 4903384

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha