پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۴۳

مسئول هیئت رزمندگان سیستان و بلوچستان:

جهش چند برابری در تولید یک ضرورت است/ صادرات غیر نفتی یک راهکار

جهش چند برابری در تولید یک ضرورت است/ صادرات غیر نفتی یک راهکار

زاهدان - مسئول هیئت رزمندگان اسلام استان سیستان و بلوچستان گفت: با توسعه صادرات غیر نفتی و کشف بازارهای جدید می توان به جهش تولید دست یافت.

غلامرضا باغبانی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: واحدهای تولیدی می‌توانند با کیفیت بخشی به کالا، نبض بازارهای داخلی و خارجی را به دست بگیرند.

مسئول هیئت رزمندگان اسلام استان سیستان و بلوچستان گفت: صادرات کالا و یافتن بازارهای جدید اقدامی ضروری برای تحقق شعار سال است زیرا از این طریق تقاضا برای کالا افزایش پیدا می‌کند و به تبع جهشی چشمگیر در تولید ایجاد خواهد شد.

وی افزود: تنوع بخشی به محصولات صادراتی و پیدا کردن مشتریان جدید در بازارهای هدف باید در اولویت واحدهای تولیدی قرار گیرد.

باغبانی تصریح کرد: تولید کننده گان می‌توانند با حضور فعال در نمایشگاه‌های تخصصی که در کشورهای مختلف برگزار می‌شود به معرفی تولیدات خود بپردازند.

وی با تاکید بر هم افزایی کلیه دستگاه‌های اجرایی برای تحقق شعار سال گفت: شرایط اقتصادی جامعه حکم می‌کند تا با همبستگی ملی به جهشی چند برابری در تولید دست پیدا کنیم.

کد خبر 4904221

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha