پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۴۸

مصوبه شورای عالی اداری برای استفاده ارزان از ورزش در سراسر کشور

مصوبه شورای عالی اداری برای استفاده ارزان از ورزش در سراسر کشور

شورای عالی اداری با پیگیری وزارت ورزش مصوبه‌‎ای مبنی بر واگذاری حق نگهداری و بهره برداری از اماکن ورزشی را صادر کرده که به موجب آن شرایط برای استفاده ارزان تر از ورزش مهیا می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، در پی اقدامات اخیر صورت گرفته در این وزارتخانه در راستای ایجاد زیرساخت های قانونی برای استفاده رایگان هیات های ورزشی از اماکن ورزشی در سطح کشور و اخذ ۴۵ مصوبه از هیات وزیران در سال ۱۳۹۸ در این خصوص، در تاریخ ۱۳۹۹/۰۲/۰۱ شورای عالی اداری بنا به درخواست و پیگیری وزارت ورزش و جوانان، مصوبه ای با موضوع واگذاری حق نگهداری و بهره برداری از اماکن ورزشی روستایی به دهیاری ها، سازمان های مردم نهاد، اشخاص حقیقی و حقوقی را صادر نمود.

این مصوبه با توجه به شرایط مندرج در آن گام جدیدی به سوی استفاده ارزان تر مردم از ورزش، بهبود شرایط نگهاری از اماکن ورزشی روستایی، استفاده بهینه از این اماکن و افزایش مشارکت مردم در اداره اماکن دولتی می باشد.

کد خبر 4908952

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha