پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۰۴

موافقت وزیر بهداشت با پایان مأموریت نماینده تام الاختیار در گیلان

موافقت وزیر بهداشت با پایان مأموریت نماینده تام الاختیار در گیلان

رشت- وزیر بهداشت و درمان با درخواست پایان مأموریت نماینده تام الاختیار این وزارتخانه در امور کرونا در گیلان موافقت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر «محمد حسین قربانی» در نامه‌ای از وزیر بهداشت و درمان خواست تا به با توجه به کنترل و مدیریت نسبی بیماری کووید ۱۹ در استان گیلان با پایان مأموریتش در این استان موافقت کند.

در پاسخ به این نامه نیز دکتر «سعید نمکی» وزیر بهداشت و درمان ضمن تشکر و قدردانی از تلاش‌های انجام شده در مدیریت ویروس کرونا در استان گیلان با این درخواست موافقت کرد.

محمد حسین قربانی در این نامه ضمن تقدیر از مسئولان و مردم در جهت کنترل نسبی ویروس کرونا در استان اعلام کرد: بحران کرونا در گیلان به یک رویه با ثبات رسیده است.

وی همچنین از وزیر بهداشت و درمان خواست ضمن موافقت با پایان ماموریتش در گیلان، ادامه امور با محوریت دانشگاه علوم پزشکی گیلان و استاندار دنبال شود.

گفتنی است با شیوع ویروس کرونا در گیلان، سعید نمکی، وزیر بهداشت و درمان پس از پایان مأموریت مهدی شادنوش، طی حکمی از ۱۶ اسفندماه سال گذشته محمد حسین قربانی، نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس و نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان را به عنوان نماینده خود در گیلان جهت مدیریت بیماری کرونا منصوب کرده بود.

کد خبر 4912119

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha