پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۹:۵۱

مدیر کل راهداری خراسان شمالی:

سیل به ۱۵۰ کیلومتر جاده‌های خراسان شمالی خسارت زد

سیل به ۱۵۰ کیلومتر جاده‌های خراسان شمالی خسارت زد

بجنورد- مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان شمالی گفت: در سیلاب اخیر ۱۵۰ کیلومتر از راه‌های استان دچار خسارت شد.

جعفر شهامت در گفتگو با مهر اظهار داشت: در بارندگی‌ها و سیل اخیر به ۲ محور شریانی و ۳۴ محور غیر شریانی خراسان شمالی خسارت وارد شده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان شمالی افزود: سیل همچنین به ۱۴ دستگاه ابنیه آسیب وارد کرد.

شهامت اظهار داشت: در سیلاب اخیر ۹۳ نفر از نیروهای راهداری در بازگشایی و ریزش برداری و پاکسازی محورهای سیل گرفته مشارکت داشتند.

وی گفت: با تلاش راهداران ۲۹ محور سیل گرفته بازگشایی شد و راهداران در ۳۱ محور نسبت به ریزش برداری و پاکسازی اقدام کردند.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان شمالی افزود: در این عملیات ۵۸ دستگاه ناوگان و ماشین آلات راهداری به کار گرفته شده است.

کد خبر 4912346

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha