گروه جامعه خبرگزاری مهر - تصاویر غم انگیزی از مثله شدن کوسههای نادر سرچکشی در روزهای اخیر در شبکههای مجازی دست به دست می چرخد، فعالان محیط زیست با ابراز تأسف از این اتفاق و با اشاره به اینکه در دنیا بسیاری از دوستداران طبیعت برای لحظهای تماشای این کوسه زیبا هزینه میکنند، نرخ جریمه صید کوسه که ۳۵ میلیون برآورد شده است حداقل راه برای پایان دادن به این فجایع دانستند و خواستار برخورد با متخلفان شدند. گفته میشد این خسارت جبران ناپذیر در سواحل استان بوشهر رخ داده است اما داود میرشکار مدیر کل دفتر حفاظت از زیست بومهای دریایی و سواحل دریایی سازمان محیط زیست در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه کشتار کوسههای سرچکشی در سواحل استان بوشهر رخ نداده است، اظهار داشت: بنابر گزارش مسئول دریایی اداره کل محیط زیست استان هرمزگان این تخلف در سواحل این استان رخ داده و فرد متخلف شناسایی شده و هفته آینده به دادگاه معرفی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه متولی نظارت بر فعالیتهای صید و صیادی سازمان شیلات است، گفت: متأسفانه نظارتهای این سازمان بر فعالیتهای صیادان بسیار محدود است.
مدیرکل دفتر حفاظت از زیست بومهای دریایی و سواحل دریایی با بیان اینکه نظارتهای دریایی هزینههای بالایی دارد و نیازمند تجهیزات گرانقیمتی است گفت: با وجود اینکه نظارت بر صیادی از حدود اختیارات شیلات است اما با توجه به شرایط اقتصادی نمیتوان خرده گرفت.
وی افزود: با توجه به این شرایط خاص، بسیاری از افراد هم برای تأمین معیشت به تخریب منابع طبیعی و کسب درآمد از طریق آن روی آوردهاند و روز به روز این تخریبها گستردهتر میشود.
نظر شما