پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۴ خرداد ۱۳۸۶، ۱۰:۴۱

حوادث غیرمترقبه 166 میلیارد تومان به استان اردبیل خسارت زد

اردبیل - خبرگزاری مهر : مدیرستاد حوادث و سوانح غیرمترقبه اردبیل گفت : سال گذشته حوادث غیرمترقبه بیش از 166 میلیارد تومان به استان اردبیل خسارت زد که این رقم حدود سه درصد خسارات کشوری را شامل می شود .

به گزارش خبرنگار مهر ، علی اسلامی شب گذشته در جلسه ستاد حوادث غیرمترقبه اظهار داشت : خسارات ناشی از حوادث غیرمترقبه در استان طی سال 85 نسبت به سال قبل از آن قریب به 13 درصد کاهش یافته است.

وی افزود : عمده خسارات وارد آمده به استان در اثر حوادث غیرمترقبه در بخش کشاورزی بوده است به همین دلیل ضرورت توسعه بیمه محصولات کشاورزی در استان به شدت احساس می شود .

اسلامی خاطر نشان کرد : پروژه های عمرانی که با 65 میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات سال گذشته ستاد حوادث و سوانح غیرمترقبه استان تامین شده است ، هم اکنون در سطح استان در حال اجراهستند و به طور متوسط 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است .

وی با اشاره به اجرای موفقیت آمیز مانورهای مختلف امداد و نجات در سطح شهرستان های استان خاطرنشان کرد : استان اردبیل از استان های موفق و نمونه در برگزاری مانور سراسری زلزله و ایمنی در مدارس بوده است.

اسلامی نظارت و پیگیری پروژه های مربوط ، همکاری در برگزاری دوره آموزش امداد و نجات روستاییان ، برپایی نمایشگاه آشنایی با خطرات گاز منواکسید کربن ، تامین اعتبار برای حذف برخی نقاط حادثه خیز در استان و ساماندهی تعدادی از رودخانه ها را از مهم ترین فعالیت های ستاد حوادث و سوانح غیرمترقبه در سال گذشته عنوان کرد.

کد خبر 491469

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha