پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۱۱

معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت مرکزی خبر داد؛

انجام ۱۰۲۰ مورد بازرسی از واحدهای عرضه‌کننده کالا و خدمات در اراک

انجام ۱۰۲۰ مورد بازرسی از واحدهای عرضه‌کننده کالا و خدمات در اراک

اراک- معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: در فروردین ماه امسال یک‌هزار و ۲۰ واحد تولیدی، صنفی و انبار در اراک مورد بازرسی قرار گرفته است.

جواد قربانیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طرح ویژه نظارتی صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با همکاری بازرسان از تاریخ ۶ اردیبهشت ماه جاری هم‌زمان با آغاز ماه مبارک رمضان در استان شروع شده و تا پایان ماه مبارک ادامه دارد.

وی افزود: در این طرح بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی بر نحوه قیمت گذاری و توزیع کالاهای پرمصرف در واحدهای عرضه کننده کالا و خدمات بهویژه در اراک نظارت می‌کنند.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: با توجه به بازرسی‌های صورت گرفته در فروردین ماه امسال، ۸۹ پرونده تخلف به ارزش بیش از ۵۰۰ میلیون ریال تشکیل شده که شامل الکل، آرایشی و بهداشتی، نان و… بوده است.

قربانیان با اشاره به مشارکت خوب مردم در پیوستن به پویش بدون قیمت نخریم، خاطرنشان کرد: یکی از مؤثرترین راهکارهای مدیریت بازار و تأمین امنیت حقوق مصرف‌کنندگان و فراهم ساختن شرایط سالم برای خرید کالا و خدمات مردم، رعایت نصب برچسب قیمت توسط فروشندگان کالا و خدمات است، به‌طوری که می‌توان برخورداری از حق اطلاع از قیمت کالا و خدمات قبل از خرید را براساس قوانین جاری یکی از ابتدایی‌ترین حقوق مصرف‌کنندگان تلقی کرد.

وی افزود: براساس قانون؛ عرضه‌کنندگان کالا و خدمات موظف و مکلف هستند قیمت کالا یا خدماتی که عرضه می‌کنند در معرض دید مصرف‌کنندگان قرار دهند و خوشبختانه مردم استان مشارکت خوبی در پویش بدون قیمت نخریم داشتند و در این زمینه ۳۵۵ مورد گزارش خبری را به ستاد خبری سازمان ارسال کردند که به‌سرعت به آن‌ها رسیدگی شد.

کد خبر 4915520

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha