مصطفی یونسی نیا کشتی گیر وزن 96 کیلوگرم استان همدان که روز گذشته عنوان قهرمانی کشور را در پیکارهای کشتی آزاد انتخابی مرحله اول و قهرمانی کشور ازآن خود کرد در گفت و گو با خبرنگار مهر ضمن بیان مطلب فوق افزود: برای رسیدن به عنوان قهرمانی آن هم در یک وزن بالاتر یعنی 96 کیلوگرم خیلی زحمت کشیدم و باور کنیدعبور از 5 مدعی که در این وزن کاملا جا افتاده و از آمادگی بالایی برخوردار بودند بسیار مشکل بود . خوشبختانه با توکل به خدا و ارده خودم توانستم نیمی از راهی را که برایش برنامه ریزی کرده بودم بپیمایم.
وی ادامه داد: این اولین میدان رسمی بود که من در 96 کیلوگرم به روی تشک می رفتم و به نوعی می توان گفت که 90 درصد مدعیان اصلی نیز در میدان حاضر بودند. به همین دلیل از عملکرد خودم راضی هستم و تمام سعی و تلاش خود را به کار خواهم بست تا در مرحله دوم نیز موفق ظاهر شده و بتوانم امسال پیراهن تیم ملی را به دست آورم.
یونسی نیا در پایان با اشاره به حضور علیرضا حیدری در راس تیم ملی کشتی آزاد تصریح کرد: از روزی که حکم سر مربیگری حیدری زده شد تمرینات خودم را دو برابر کردم تا بتوانم زیر نظر وی و منصور برزگر دو اسطوره کشتی ایران شاگردی کنم و بر تجربیاتم بیافزایم. امسال سال من است و مطمئن باشید تا جایی که مربوط به خود من باشد کم کاری نخواهم کرد و با تمام وجود به تمرین و آماده سازی خواهم پرداخت. تمام برنامه های کاری و زندگی ام را روی حضوری موفق در اردو و میادین پیش رو تنظیم کرده ام و به امید خدا امسال حقم را خواهم گرفت.
نظر شما