دکتر عزت الله یوسفیان در گفتگو باخبرنگار مهر افزود : سد منگل آمل بیش از 600 میلیون متر مکعب گنجایش برای مصارف آب شرب، تولید برق و آبیاری 110 هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرهای آمل ، نور ، محمودآباد ، بابل و بابلسر را دارا خواهد بود.
وی از توافق اولیه با سرمایه گذاران چینی و اسپانیایی برای ساخت دیواره سد خبر داد و تصریح کرد : تمامی مراحل ساخت این سد با استفاده از فاینانس انجام خواهد شد.
نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد : یکی از اهداف و خواسته های ما در فاینانس با خارجی ها ساخت دیواره سد در کمتر از دو سال است.
به گفته یوسفیان برای ساخت سد منگل آمل بیش از هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری نیاز است.
وی تاکید کرد : واحدهای تولیدی و خدماتی بین راهی که در مسیر سد واقع شدند باید تخریب شوند و تمامی هزینه های انتقال و ساخت مکان های جدید نیز پرداخت خواهد شد.
نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ساخت سد از سال 67 تاکنون یکی از خواسته ها و آرزوهای دیرینه مردم آمل بوده است یاد آور شد : ما حتی یک روز را هم برای ساخت و پیگیری سد منگل از دست نمی دهیم و تمام تلاش خود را برای ساخت این سد بکار خواهیم بست .
یوسفیان به نقل از وزیر نیرو خاطر نشان کرد : مردم آمل باید سد قبلی بلیران را برای همیشه از ذهن خود خارج کنند. سد منگل در جاده هراز بر روی رودخانه بزرگ هراز واقع خواهد شد.
نظر شما