۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۸:۲۶

مدیرکل میراث‌فرهنگی گلستان:

بسته جامع بازاریابی و تبلیغات حوزه گردشگری گلستان تدوین می شود

بسته جامع بازاریابی و تبلیغات حوزه گردشگری گلستان تدوین می شود

گرگان- مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان گفت: با تدوین بسته جامع و کاملی از بازاریابی و تبلیغات گردشگری گلستان، می‌توان تهدیدهای شیوع کرونا درحوزه گردشگری رابه فرصت تبدیل کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر احمد تجری اظهارکرد: پس از حادثه سیلاب فروردین‌ماه ۹۸، اداره‌کل میراث‌فرهنگی گلستان با همراهی و تعامل بخش خصوصی با توان مضاعف برای میزبانی شایسته از مسافران و گردشگران در نوروز ۹۹ برنامه‌ریزی کرد و همچنین مقدمات برگزاری گردهمایی راهنمایان گردشگری به‌عنوان یکی از معتبرترین رویدادهای حوزه گردشگری کشور به میزبانی استان گلستان صورت گرفته بود که با شیوع کرونا ویروس در اواخر سال گذشته این اقدامات تحت شعاع قرارگرفته و لغو شد.

وی اضافه کرد: شیوع کرونا ویروس باعث شده تا گردشگری کشور دوران سختی را سپری کند و عادی شدن شرایط در حوزه گردشگری به دلیل بار روانی و مشکلات اقتصادی که در جامعه به وجود آمده و باعث کاهش اهمیت سفرها شده تا مدت‌ها ادامه خواهد داشت.

تجری از تهیه و تدوین بسته کاملی از بازاریابی و تبلیغات حوزه گردشگری گلستان خبر داد و تصریح کرد: با تهیه بسته جامع و کاملی از بازاریابی و تبلیغات گردشگری استان و اجرای دقیق آن می‌توان تهدیدهای شیوع کرونا در حوزه گردشگری را به فرصتی برای رشد و توسعه گردشگری استان تبدیل کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان با اشاره به این‌که دولت بسته‌های حمایتی را برای مشاغل متضرر از کرونا ویروس در نظر گرفته است، خاطرنشان کرد: جلسات متعددی بین جوامع گردشگری استان و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی مرتبط برگزار شد و حمایت‌های هر دستگاه برای فعالین حوزه گردشگری استان تبیین و نحوه برخورداری تأسیسات گردشگری از این حمایت‌ها بیان شد.

تجری با اشاره به اینکه اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان در سال جاری برنامه‌ها و اولویت‌های خود را بر مبنای «جهش تولید» قرار داده است، گفت: حوزه صنایع‌دستی استان با حدود ۳۰ هزار هنرمند یکی از حوزه‌هایی که می‌تواند سهم خود را در جهش تولید به‌خوبی ایفا کند که با برنامه‌ای مدون از سوی معاونت صنایع‌دستی استان و همراهی هنرمندان و صنعتگران این مهم دست‌یافتنی است.

وی با تأکید بر این‌که یکی از اولویت‌های این اداره‌کل طی سال ۹۹ در راستای جهش تولید، ایجاد مراکز تخصصی و بازارچه‌های دائمی صنایع‌دستی است، بیان کرد: باید به سمتی حرکت کنیم تا در همه شهرستان‌های استان مراکز تخصصی و خلاق صنایع‌دستی و همچنین بازارچه‌های دائمی صنایع‌دستی داشته باشیم. این بازارچه‌ها مکانی مناسب برای عرضه محصولات و رونق فروش صنایع‌دستی استان هستند.

کد خبر 4920367

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha