پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۰۹

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان:

۸۰۰۰ نمونه از بیماران سرپایی در استان زنجان گرفته شده است

۸۰۰۰ نمونه از بیماران سرپایی در استان زنجان گرفته شده است

زنجان- رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: بیش از هشت هزار نمونه از بیماران سرپایی در زنجان گرفته شده است و از این تعداد هزار و ۶۰۰ نفر بستری و مثبت اعلام شده و در قرنطینه خانگی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز قزلباش عصر شنبه در جمع خبرنگاران که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، بر برگشت روال عادی مراکز درمانی و بیمارستانها در استان تاکید کرد و گفت: باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی خدمات درمانی لازم به تمام بیماران ارائه شود.

وی اظهار کرد: عادی شدن جریانات زندگی در استان بسیار نگران کننده است و برخی از اصناف و مردم بهداشت فردی و اجتماعی را رعایت نمی‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه غربالگری سرپایی در استان تداوم دارد، گفت: بیش از هشت هزار نمونه از بیماران سرپایی در استان زنجان گرفته شده است و از این تعداد یک‌هزار و ۶۰۰ نفر بستری و مثبت اعلام شده و در قرنطینه خانگی هستند.

قزلباش تاکید کرد: اول اردیبهشت ماه کل بستری‌ها در استان ۳۳۶ نفر بود که امروز به ۲۵۰ نفر رسیده است و خوشبختانه فوتی‌های ناشی از کرونا در استان روند نزولی دارد ولی تعداد مثبت شدگان مثبت بوده و روند صعودی دارد.

وی با بیان اینکه استان زنجان براساس رنک‌بندی ستاد کرونا قرمز است، افزود: در هفته‌های آینده شهرستان‌های طارم، خدابنده، ایجرود و سلطانیه حالت سفید دارند و می‌توانند اجتماعات لازم را برگزار کنند ولی باید پروتکل‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی هوشمند به‌خوبی رعایت شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان تاکید کرد: از مردم درخواست می‌شود برای حضور در بیرون از خانه حتماً فاصله اجتماعی هوشمند را به‌خوبی رعایت کنند.

کد خبر 4921190

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha