پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ دی ۱۳۸۲، ۱۵:۴۹

بر اساس لايحه پيشنهادي قانون جامع كنترل دخانيات:

يك تا سه ماه حبس براي كساني كه در اماكن عمومي سيگار مي كشند

يك تا سه ماه حبس براي كساني كه در اماكن عمومي سيگار مي كشند

استعمال دخانيات در اماكن عمومي سقف دار و فروش و عرضه آن در اماكن عمومي، مستوجب مجازات 1 تا 3 ماه حبس است.

به گزارش خبرگزاري مهر، براساس لايحه پيشنهادي قانون جامع كنترل دخانيات عدم پرداخت ماليات از سوي توليد كننده و وارد كننده محصولات دخاني، استعمال دخانيات در اماكن عمومي سقف دار، فروش و عرضه دخانيات در اماكن عمومي، عرضه محصولات بدون شماره سريال و علامت مصوب و تكرار عدم پرداخت ماليات، مستوجب مجازات يك تا سه ماه حبس و يا 50 هزار تومان تا 5 ميليون تومان جزاي نقدي است و ميزان مجازاتهاي فوق بر اساس نرخ تورم هر سه سال يك بار بنا به اعلام بانك مركزي و تاييد هيات وزيران قابل افزايش است.

بر اساس اين لايحه، در صورت عدم توجه كاركنان به تذكرات كارفرما يا مدير واحد نسبت به ممنوعيت استعمال دخانيات در محيطهاي كاري فضاهاي عمومي مربوط به آن، براي بار اول به كسر يك ماه حقوق فرد سيگاري و در صورت تكرار، معرفي به دادگاه تخلفات اداري، محكوم مي شوند.

بر اساس ماده ديگري از لايحه پيشنهادي قانون جامع كنترل دخانيات، هر نوع تبليغ، حمايت، تشويق مستقيم و يا تحريك افراد به استعمال دخانيات اكيداً ممنوع است و متخلفان به مجازاتهاي مندرج در اين قانون محكوم مي شوند.

همچنين بر اساس ماده ديگري از اين لايحه توليد كنندگان و توزيع كنندگان مكلفند محصولات دخاني خود را فقط در بسته هاي 20 عددي ارائه كنند و نيز عرضه و فروش محصولات دخاني به صورت نخي و بسته هاي باز شده توسط خرده فروشان ممنوع است .

گفتني است در حال حاضر پيش نويس قانون جامع كنترل دخانيات پس از اعمال نظرات و پيشنهادات كارشناسي وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي دركميسيون فرهنگي هيات دولت مطرح است كه در مراحل بعدي براي تصويب نهايي به مجلس شوراي اسلامي خواهد رفت.

کد خبر 49220

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha