پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ خرداد ۱۳۸۶، ۱۰:۱۰

احمدی نژاد در جمع مردم نائین:

ملت ما با اندیشه خود ایران عزیز را به قله های عزت جهانی خواهند رساند / از هیچ کس نمی‌ترسیم و به وظیفه خود عمل می‌کنیم

ملت ما با اندیشه خود ایران عزیز را به قله های عزت جهانی خواهند رساند / از هیچ کس نمی‌ترسیم و به وظیفه خود عمل می‌کنیم

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه یکی از وظایف دولت نهم برخورد با مفاسد اقتصادی در کشور است، گفت: وقتی ما می‌خواهیم جلوی امتیازات غلط و پارتی‌بازی‌ها را که برخی افراد را یک شبه میلیاردر و برخی مردم را یک شبه به خاک سیاه می‌نشاند، را بگیریم، عده ای در لباس دلسوزی می‌گویند که این برخورد دولت غلط است و باعث فرار سرمایه گذاری در کشور می‌شود.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به استان اصفهان، رئیس جمهور در سومین روز از بیست و نهمین سفر استانی خود، در جمع مردم شهرستان نائین، اظهارداشت : متاسفانه درکشوربرخی افراد هستند که وقتی دولت می خواهد با سودهای 28 و 33 درصدی مبارزه کند ، قیافه دلسوزانه می گیرند و اعلام می کنند که این عمل دولت، باعث آسیب دیدن اقتصاد کشور می شود.

وی افزود: این افراد به ما می گویند که با مفاسد اقتصادی اینگونه برخورد نکنید، چرا که فلان آقا ناراحت می شود. حال این سئوال بودجود می آید که با مفاسد باید برخورد شود یا خیر؟

دکتر احمدی نژاد با بیان این مطلب تاکید کرد: تمام اشخاص و افرادی که در خصوص عملکرد دولت در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی سخن هایی را به میان می آورند، باید بدانند که دولت نهم به وظیفه خود عمل خواهد کرد و از هیچ کس ترسی ندارد، زیرا این خداوند است که به ثروت ما برکت می دهد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به سنگ اندازی برخی کشورهای غربی در خصوص مسئله هسته ای ایران اشاره کرد و گفت: در عرصه جهانی می بینیم برخی کشورهای قدرتمند به ما می گویند از حق مسلم خود در فناوری صلح آمیز هسته ای چشم پوشی کنیم، زیرا برخی کشورها خوششان نمی آید که ایران به پیشرفت های چشمگیری دست پیدا کند.

وی افزود: عده ای دردنیا پیدا می شوند که کشورهایی همچون ایران را 28 سال تحریم می کنند، در حالی که خود به پیشرفته ترین تجهیزات و فن آوری ها دست پیدا کرده اند ولی در شرایط کنونی نمی خواهند بگذارند که دیگر ملت ها نیز پیشرفت کنند.

احمدی نژاد خطاب به کشورهای غربی گفت: ملت ایران ملتی هوشیار و مقاوم است ،همه قدرت های عالم بدانند این ملت برای پیمودن راه از هیچ کسی نمی ترسد و راه خود را ادامه می دهد و اگر صد برابر این قدرت ها نیز کنار هم جمع شوند ، ملت ایران را نمی توانند حتی یک قدم به عقب نشینی وادار کنند.

رئیس جمهورادامه داد : بنده به شما نصیحت می کنم، دست ازماجراجویی ها وتبلیغات روانی بردارید زیرا نمی توانید با این کارها آسیبی به ملت ما بزنید، شما خیال می کنید که اختیار دنیا را در دست دارید در حالی که که  توان اداره کشور خودتان را ندارید.

احمدی نژاد با بیان این مطلب تصریح کرد: ملت ایران، اهل منطق و گفتگو است، ملتی هستند که در حق قانونی خود اجازه نخواهند داد احدی سرسوزنی از حقشان را ضایع کند. این ملت با اندیشه خود کشورشان را می سازند و ایران عزیز را به قله های عزت جهانی خواهند رساند.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به ویژگی های شهرستان نائین اشاره کرد وگفت: نائین شهر حسینی های مخلص و مجاهد است، وقتی به تاریخ این دیار نگاه می کنیم، روحیه حسینی را می بینیم. بنده خدا را شکر می کنم که بچه کویرم و از نزدیک با بزرگ منشی، لطف، محبت و عشق ورزی این دیار آشنا هستم.

رئیس جمهور تاکید کرد: بعضی ها وقتی می خواهند تکلیف الهی را انجام دهند به جای اینکه فکر کنند تکلیفشان را چگونه انجام دهند به این فکر می کنند که دیگران چه می گویند و برای خود او چه اتفاقی می افتد.

رئیس قوه مجریه ادامه داد: ما امروز در صحنه اجتماعی از این موارد بسیار می بینیم اما باید کاری کنیم که با برنامه ریزی کارهای اجرایی در کشور با سرعت بیشتری انجام گیرد.

احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود به سازندگی در کشور اشاره کرد و گفت ماموریت امروز ما ساخت ایران است، دولت در جلسه استانی تصمیمات مهمی خواهد گرفت که باعث رشد و آبادانی شهرستان نائین خواهد شد.

اختصاص 70 میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت و زود بازده، ایجاد دو ناحیه صنعتی در نیستانک و خور و بیابانک، تصویب 4 منطقه نمونه گردشگری برای شهرستان نائین، تخصیص بودجه برای سرریز طرح انتقال آب به شهر نائین و روستاهای قرار گرفته این طرح، تصویب گازرسانی به شهرستان خور و بیابانک، احداث مجتمع فرهنگی - هنری و کتابخانه مرکزی برای شهرستان نائین، احداث بیمارستان برای خور و مرمت قنوات این شهرستان، احداث دانشگاه پیام نور برای شهرستان نائین و خور و بیابانک و همچنین احداث 4 ورزشگاه مجهز برای دختران و پسران از مهمترین مصوبات هیات دولت به شمار می رود.  

کد خبر 492293

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha