پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۹:۴۷

استاندار خراسان رضوی:

نهادهای غیردولتی هم برای برگزاری بهتر کنگره شهدا کمک کنند

نهادهای غیردولتی هم برای برگزاری بهتر کنگره شهدا کمک کنند

مشهد - استاندار خراسان رضوی گفت: شهدا متعلق به همه هستند و غیر از دستگاه‌های دولتی، نهادهای غیردولتی هم برای برگزاری بهتر کنگره کمک کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزم‌حسینی در جلسه شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی کنگره ملی ۱۸ هزار شهید استان و اولین جلسه ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس که در محل سالن شهید باهنر استانداری برگزار شد، با تاکید بر اینکه نظام جمهوری اسلامی مدیون شهدای عزیزی است که جان خود را در راه اسلام و انقلاب فدا کردند، اظهار کرد: ما علاوه بر اینکه به اعتلای فرهنگ ایثار و شهادت نیازمندیم، باید در راستای تحقق این مهم نیز تلاش کنیم.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه برای پیشبرد بهتر کار، برنامه زمان‌بندی مشخص نیاز است، افزود: از زمانی که کنگره آغاز می‌شود در قالب فیلم‌های کوتاه و مناسب برگزاری کنگره در رسانه ملی و استانی تبلیغ شود و از طرفی با کمک صدا و سیما فضای استان به سمت این کنگره برود.

وی تاکید کرد: باید توجه داشته باشیم که تأمین مالی در سطح استانی و تأمین مالی دستگاه‌ها در سطح ملی باید دنبال شود و دستگاه از سطح ملی مطالبه کنند.

رزم‌حسینی در ادامه سخنان خود در این جلسه خاطرنشان کرد: شهدا متعلق به همه هستند؛ ما محوریت شهدا را امام رضا (ع) قرار داده‌ایم لذا همه استان باید درگیر شوند و در این راستا امکانات استانی هم باید درنظر گرفته شود. بر این اساس همه دستگاه‌ها و حتی نهادهای غیردولتی برای برگزاری بهتر این کنگره کمک کنند.

وی متذکر شد: باید پیش‌بینی حوادثی مثل بحران‌ها را در اجرای کنگره مد نظر داشته باشیم تا کنگره تحت تأثیر این حوادث قرار نگیرد.

استاندار خراسان رضوی ابراز کرد: با توجه به نقش محوری خراسان رضوی در دوران دفاع مقدس، علاقمندیم یک کنگره در شأن استان برگزار شود.

در ادامه این جلسه فرمانده سپاه امام رضا (ع) گفت: بنا داریم از هدایت‌های مسئولین کمیته‌ها به صورت تخصصی در قالب کمیته‌ها استفاده کنیم لذا لازم است که از نظر رؤسای کمیته‌ها در برنامه‌ریزی و در بخش‌هایی که باید کارها شروع شود، بهره‌مند شویم.

سردار نظری در ارتباط با کمیته‌های تولیدی کنگره مذکور که نیاز به زمان دارند گفت: باید تدبیر بشود تا در دو بخش مربوط به تولید و پخش، زمان را بتوانیم به نحو احسن مدیریت کنیم.

وی افزود: در برخی از کمیته‌های قشری برنامه‌ها باید به سرعت معین شود تا تراکم برنامه‌ها در یک زمان محدود را شاهد نباشیم.

گفتنی است، در این جلسه گزارشی از برنامه‌های کمیته‌های اصلی تولیدی مرتبط با کنگره ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی از جمله کمیته ادبیات و نشر، کمیته یادمان‌ها و المان‌های شهر مشهد، کمیته رسانه، کمیته فضای مجازی، کمیته جمع‌آوری آثار شهدا، کمیته اسناد دفاع مقدس و کمیته یادمان‌ها و المان‌های استان خراسان رضوی ارائه شد و برخی از رؤسای کمیته‌ها به ایراد نقطه نظرات خود پیرامون اقدامات انجام شده پرداختند.

کد خبر 4923405

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha