پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۴۵

مدیرکل انتقال خون هرمزگان عنوان کرد:

آمادگی پایگاه‌های انتقال خون هرمزگان برای خون‌گیری در شب‌های قدر

آمادگی پایگاه‌های انتقال خون هرمزگان برای خون‌گیری در شب‌های قدر

بندرعباس - مدیرکل انتقال خون هرمزگان از آمادگی پایگاه‌های انتقال خون استان برای خون‌گیری در شب‌های قدر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ایمان زارعی برای خون‌گیری از اهداکنندگان خون در شب‌های قدر خبر داد و گفت: پایگاه‌های انتقال خون در شهرهای بندرعباس، بندرلنگه، میناب، قشم، بستک و رودان آماده خون‌گیری از اهداکنندگان خون در شب‌های قدر هستند.

وی ادامه داد: پایگاه انتقال خون بندرعباس از ساعت ۱۸ عصر تا ۴ بامداد، پایگاه‌های انتقال خون بندرلنگه و میناب از ساعت ۲۰:۳۰ تا ۲۴، مرکز خون‌گیری قشم از ساعت ۲۰ تا ۲۴، پایگاه انتقال خون بستک از ساعت ۲۰:۳۰ تا ۲۳ و پایگاه انتقال خون رودان نیز از ساعت ۲۰ تا ۲۳:۳۰ آماده خون‌گیری از مؤمنان روزه‌دار است.

مدیرکل انتقال خون هرمزگان با اشاره به اینکه داوطلبان اهدای خون با همراه داشتن کارت ملی به مراکز اهدای خون مراجعه کنند، از روزه‌داران خواست نذر اهدای خون را تنها به شب‌های قدر اختصاص ندهند و در روزهای باقی‌مانده از ماه رمضان نیز برای این امر خداپسندانه مراجعه کنند.

زارعی با تأکید بر اینکه همه نکات بهداشتی در مراکز خون‌گیری رعایت می‌شود و افراد پیش از اهدای خون توسط پزشک معاینه می‌شوند، تصریح کرد: استان هرمزگان با داشتن حدود ۲۵۰۰ بیمار خاص، روزانه به‌طور متوسط بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ واحد خون نیاز دارد. مردان هر سه ماه یک‌بار و بانوان هر چهار ماه یک‌بار می‌توانند خون خود را اهدا کنند.

کد خبر 4923927

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha