پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۸:۱۸

کارشناس هواشناسی استان قزوین:

بارش باران تا ظهر امروز در قزوین ادامه دارد

بارش باران تا ظهر امروز در قزوین ادامه دارد

قزوین- کارشناس هواشناسی استان قزوین گفت: بارش باران تا ظهر امروز چهارشنبه در شهر قزوین ادامه دارد و از بعدازظهر با خروج این سامانه بارشی، دمای هوا افزایش می یابد.

مریم بهروزی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بارش‌های پراکنده که از دیشب در استان آغاز شده تاکنون در قزوین به ۶.۱ میلیمتر، در شهر آوج به ۲ میلیمتر و معلم کلایه به ۱۶.۲ میلیمتر رسیده است.

وی بیان کرد: برای برخی مناطق مانند شهرستان بویین زهرا بارندگی گزارش نشده اما موج حاصل از سامانه بارشی تا ظهر امروز در منطقه وجود دارد که به تدریج از این ساعت ضعیف شده که در برخی مناطق این بارش‌ها تداوم خواهد داشت.

بهروزی تصریح کرد: از ساعات بعدازظهر این سامانه بارشی استان را ترک کرده و برای روز پنجشنبه به دلیل رطوبت خوب موجود در منطقه به صورت کاملاً محلی و اندک به ویژه در ارتفاعات بارش‌های پراکنده‌ای پیش بینی می‌شود.

کارشناس هواشناسی استان قزوین اظهار داشت: در مابقی مناطق استان قزوین بارندگی نخواهیم داشت و روز جمعه نیز بدون هر گونه بارشی پیش بینی می‌شود.

از فردا دمای هوا افزایش می‌یابد

بهروزی در ادامه گفت: از فردا پنجشنبه دمای هوا افزایش می‌یابد و این روند افزایشی در روزهای جمعه و شنبه نیز تداوم خواهد داشت.

وی بیان کرد: وضعیت دمای هوا در شهرهای آوج و کوهین در شب گذشته به ۹ درجه و در آبیک تا ظهر دیروز به ۲۹ درجه رسید.

کارشناس هواشناسی استان قزوین همچنین نوسان دمای هوای قزوین را بین ۱۲ تا ۲۸ درجه بالای صفر اعلام کرد.

کد خبر 4930073

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha