معاون اجرایی باشگاه استقلال در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب اظهار داشت: تاکنون از سوی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برتر ابلاغی که دال بر رفع محرومیت در برگزاری یک بازی بدون تماشاگر باشد را دریافت نکرده ایم و از طریق اخبار رسانه ها از این تصمیم با خبر شده ایم.
وی ادامه داد: البته باشگاه استقلال از تصمیم فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برتر در رفع محرومیت باشگاه استقبال کرده و آن را به فال نیک می گیرد. امیدوارم حضور تماشاگران با موفقیت تیم همراه شود و هواداران استقلال با خاطره ای خوش لیگ برتر را به اتمام برسانند.
امیری در خصوص جریمه سیاوش اکبرپور از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: جرم اکبرپورهنوز از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اثبات نشده و رایی در خصوص تخلف وی اعلام نشده است. با این حال چرا باید از غیبت وی در بازی با پاس نگران باشیم؟ او حتما در بازی فردا بنابر صلاحدید کادر فنی به میدان خواهد رفت.
نظر شما