پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ خرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۴۱

مدیر کل میراث فرهنگی استان مرکزی خبرداد؛

اعطای تسهیلات خسارات کرونا به تاسیسات گردشگری و صنایع دستی مرکزی

اعطای تسهیلات خسارات کرونا به تاسیسات گردشگری و صنایع دستی مرکزی

اراک- مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گفت: تاسیسات گردشگری و مراکز تولید و فروش صنایع دستی استان مرکزی مشمول دریافت تسهیلات خسارات ناشی از شیوع کرونا شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا ایزدی در این خصوص اظهار کرد: پرداخت تسهیلات حمایتی به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا از جمله سیاست‌های وزارت کار در راستای حفظ اشتغال بنگاه‌ها و صیانت از نیروهای کار است.

وی ادامه داد: بر این اساس ۱۳ رسته شغلی که اسامی آن‌ها از سوی کارگروه اقتصادی مقابله با کرونا به روز رسانی شده و بیشترین آسیب از شیوع ویروس کرونا را متحمل شده و دارای لیست بیمه در قالب کارفرمایی یا خویش فرمایی هستند، می‌توانند با ثبت نام در سامانه کارا kara.mcls.gov.ir از تسهیلات حمایتی کرونا بهره مند شوند.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گفت: سه عنوان از مشاغل مرتبط با این اداره کل که از سوی کارگروه اقتصادی مقابله با کرونا اعلام شده می‌توانند به منظور ثبت نام به سامانه مورد نظر مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند.

ایزدی افزود: مراکز مربوط به گردشگری شامل هتل‌ها، هتل آپارتمان‌ها، مجتمع‌های جهانگردی و گردشگری، مهمانپذیر ها مهمانسراها، مسافرخانه‌ها، زائرسراها، مراکز بوم گردی، مراکز اقامتی و پذیرایی و تفریحی و خدماتی بین راهی و موارد مشابه به تشخیص وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، همچنین گروه دوم دفاتر خدمات مسافرتی گردشگری و زیارتی و گروه سوم مراکز تولید، توزیع و فروش صنایع دستی نیز جز ء این عناوین هستند.

وی بیان کرد: ثبت‌نام مشمولین این شغل‌ها در فرایند تکمیل درخواست تسهیلات حمایتی از هفته سوم اردیبهشت ماه در سامانه کارا به نشانی kara.mcls.gov.ir اجرا شده است.

ایزدی گفت: صاحبان این مشاغل و زیرمجموعه‌های آن می‌توانند کد ملی خود را وارد و مراحل ثبت نام برای دریافت تسهیلات را دنبال کنند. اگر پیامک به متقاضیان نرسیده باشد به منزله مشمول نبودن آنها نیست و می‌توانند تقاضای خود را در سامانه کارا ثبت کنند.

کد خبر 4933383

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha