پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۳۳

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی:

تجهیز گروه های حریق خراسان شمالی یک میلیارد تومان هزینه دارد

تجهیز گروه های حریق خراسان شمالی یک میلیارد تومان هزینه دارد

بجنورد- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی گفت: برای تجهیز گروه های حریق و دهیاری ها برای مقابله با آتش سوزی منابع طبیعی استان، حداقل یک میلیارد تومان نیاز داریم.

حسن وحید در گفتگو با مهر اظهار کرد: با توجه به شروع فصل گرما ممکن است مناطقی از استان موجب حریق شود لذا در این خصوص برنامه خوبی در نظر گرفته شده است و آماده این موضوع هستیم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی ادامه داد: مناطق در معرض خطر استان به بخش‌های بحرانی، کم بحرانی و متوسط شناسایی شده و امکانات و تجهیزات مقابله با آتش سوزی نیز مشخص شده است.

وی افزود: حدود ۴ هزار نفر از افراد محلی در بخش‌های مختلف گروه بندی شده‌اند لذا به این ترتیب علاقه مندان به طبیعت، دامداران، دهیارها، کشاورزان و دیگر اقشار با آموزش‌هایی که فراگرفته‌اند این موضوع را رصد می‌کنند.

وحید به کمبود امکانات برای اطفای حریق در خراسان شمالی اشاره کرد و تصریح کرد: در تلاشیم سازمان مدیریت بحران و سازمان برنامه‌ریزی اعتباراتی برای تکمیل نیازها در اختیار ما قرار دهند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی با اشاره به کوهستانی بودن استان گفت: برای مقابله با حوادث احتمالی نیاز مبرم به یک هلی کوپتر به صورت آماده باش داریم که اکنون در استان نداریم.

وی از کاهش ۷۰ درصدی حریق‌های منابع طبیعی استان طی ۳ سال اخیر خبر داد و افزود: سال گذشته حدود ۴۰ هکتار از اراضی دچار حریق شدند که با برنامه ریزی های صورت گرفته امیدواریم امسال این عدد کاهش یابد.

وحید در پایان بیان کرد: برای تجهیز گروه‌های حریق و دهیاری‌ها برای مقابله با آتش سوزی منابع طبیعی استان، حداقل یک میلیارد تومان نیاز داریم.

کد خبر 4937912

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha