پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ دی ۱۳۸۲، ۱۶:۳۸

براي ساخت مجموعه اي تلويزيوني

" العربيه " افخمي را نپذيرفت

" العربيه " افخمي را نپذيرفت

شبكه تلويزيوني العربيه كه قرار بود كار مشتركي با بهروز افخمي انجام دهد ، از ساخت اين مجموعه خودداري كرد.

به گزارش خبرگزاري مهر ، پيش از اين بهروز افخمي در گفت و گو با برخي مطبوعات و خبرگزاري ها گفته بود كه شبكه العربيه به وي پيشنهاد ساخت مجموعه اي مستند درباره انقلاب اسلامي را داده است .
بنا بر گزارشهاي رسيده اين شبكه خبري كه چندماهي است فعاليت خود را آغاز كرده ، از ادامه همكاري  با افخمي سرباز زده و ساخت مجموعه 3 قسمتي انقلاب اسلامي را به كارگردان مستند ساز ديگري ازايران سپرده  است كه در حال حاضر مراحل توليد اين مجموعه 150 دقيقه اي در حال انجام مي باشد .
مجموعه انقلاب اسلامي شامل بخشهايي مستند از تاريخ انقلاب ايران و همچنين گفت و گو با شخصيتهاي مثبت و منفي تاثيرگذار بر انقلاب مي باشد كه مراحل مصاحبه و فيلمبرداري آن در ايران و برخي كشورهاي ديگر صورت گرفته و تدوين آن در دفترشبكه العربيه در دوبي انجام خواهد شد .
بهروز افخمي پيش از اين نيز از ساخت مجموعه هاي مختلفي همچون زندگي امام خميني (ره) سخن گفته بود كه اين برنامه نيز پس از صرف مبالغ بسيار، در موسسه روايت فتح  راكد  ماند و از ادامه ساخت آن جلوگيري شد .

کد خبر 49412

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha