۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۲۳:۱۰

نماینده دامغان در مجلس:

۵۰ سرمایه‌گذار بومی برای دامغان شناسایی شده است

۵۰ سرمایه‌گذار بومی برای دامغان شناسایی شده است

دامغان- نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی برای کمک به رشد و توسعه شهرستان ۵۰ سرمایه‌گذار بومی شناسایی شده و در پروژه‌ها از آن‌ها استفاده خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر علیزاده برمی شامگاه شنبه در نخستین جلسه شورای اداری دامغان در سال جاری به میزبانی سالن همایش‌های دانشگاه این شهر اظهار داشت: در جلسه‌ای با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور بیان شد که در خوش‌بینانه‌ترین حالت بودجه ۹۹ با توجه به اوضاع اقتصادی کشور ۷۴ درصد بودجه تحقق خواهد یافت از سوی دیگر از این میزان ۸۵ درصد آن صرف پرداخت حقوق و مزایای کارمندان دستگاه‌های اجرایی در کشور خواهد شد در نتیجه شش درصد آن به تکمیل پروژه‌های نیمه تمام کشور اختصاص پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه با این بودجه پروژه‌های نیمه تمام تکمیل نخواهد شد، افزود: نباید نگاه‌ها به دولت باشد و لذا باید از سرمایه گذاران دعوت کرد و از سوی دیگر باید گفت دولت بودجه سال ۹۹ را با نفت بشکه ۵۰ دلار بسته است ولی در حال حاضر هر بشکه نفت را ۳۰ دلار به فروش می‌رسانیم که با این عدد ما در بحث فروش هر بشکه نفت ۲۰ دلار کسری بودجه داریم، پس با این میزان کسری بودجه ما به جایی نخواهیم رسید.

استفاده از ظرفیت سرمایه گذاران

عضو مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی باید برای اجرای طرح‌ها دارای برنامه باشند، افزود: بدون برنامه به جایی نخواهیم رسید و مدیران باید با برنامه حرکت کنند ولذا در این راستا و برای کمک به رشد و توسعه دامغان ۵۰ سرمایه‌گذار بومی خارج از شهرستان را شناسایی و در آینده از توانمندی و ظرفیت‌های آنان برای رشد و توسعه منطقه بهره گرفته خواهد شد.

علیزاده برمی با بیان اینکه دامغان دارای کارنامه درخشان در تمام ابعاد و زمینه‌ها است و باید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های در کمک‌به رشد و توسعه شهرستان استفاده کرد، ابراز داشت: در سایه اتحاد و وحدت می‌توانیم به موفقیت‌های خوبی دست پیدا کنیم.

وی درباره مسائل کشوری نیز، افزود: علت کاهش حضور مردم در پای صندوق‌های اخذ رأی دوم اسفند ۹۸ گله‌مندی مردم از مسئولان بود، مردم نظام خود را دوست دارند ولذا باید تلاش کرد شکاف بین مردم با مسئولان ترمیم و شاهد حضور بیشتر مردم در انتخابات آینده باشیم.

کد خبر 4942926

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۰۰:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۸
      0 0
      بانک ها و سرمایه داران داخلی در زمینه تامین اعتبار پروژه های عمرانی سودآور که توجیح اقتصادی داشته باشند و درآمد زا برای مردم یا دولت به ارمغان آورند میتوانند سرمایه گذاری یا تامین اعتبار کنند.
    • علی IR ۰۰:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۸
      0 0
      باید پروژه های عمرانی جذاب سازی شوند به نحوی که پروژه هایی تعریف کنیم که درآمد زا و سودآور باشند یا صرفه جویی در مصرف انرژی یا ارز را به ارمغان آورند تا اینکه سرمایه داران و بانک ها سرمایه گذاری کنند
    • علی IR ۰۰:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۸
      0 0
      باید در همه طرح ها و پروژه های عمرانی تجدید نظر شود و آنهایی که درآمدزا و سودآور نیستند و توجیح اقتصادی ندارند حذف شوند و منابع به سمت طرح های سودآور تخصیص داده شوند و مردم هم سرمایه گذاری کنند.
    • علی IR ۰۰:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۸
      0 0
      اگر طرح های عمرانی با توجه به آمایش سرزمینی و توجیح اقتصادی و سودآور بودن طراحی شده باشند پیمان کاران یا بانک ها یا سرمایه داران میتوانند تامین مالی بکنند و برای مدت زمانی از سود طرح بهرهمند شوند
    • علی IR ۰۰:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۸
      0 0
      بورس هم میتواند برای طرح ها عمرانی سودآور تامین مالی کند و مردم سهامدار این طرح ها باشند و بعد از افتتاح از درآمد پروژه بهرهمند شوند مثلا عوارض یک فرودگاه یا آزادراه یا درآمد فروش برق یک سد