پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ خرداد ۱۳۸۶، ۱۸:۳۰

در کنفرانس خبری مدیر کل ضد جاسوسی وزارت اطلاعات مطرح شد:

شبکه های جاسوسی آمریکا و انگلیس در ایران ضربه‌ای اساسی خوردند/ شخصیتهای علمی در برابر تهدیدات اطلاعاتی هوشیار باشند

شبکه های جاسوسی آمریکا و انگلیس در ایران ضربه‌ای اساسی خوردند/ شخصیتهای علمی در برابر تهدیدات اطلاعاتی هوشیار باشند

مدیر کل ضد جاسوسی وزارت اطلاعات تاکید کرد: تهاجم اطلاعاتی به کشورمان ابعاد گسترده و عمیق دارد و برخی شبکه های جاسوسی قصد نفوذ به مراکز حساس و ارتباط گیری با افراد موثر را دارند که مقابله با این تحرکات نیازمند هوشیاری مسئولان و همه آحاد ملت است.

به گزارش خبرنگار مهر ، مدیر کل ضد جاسوسی وزارت اطلاعات که بعد از ظهر امروز در یک نشست خبری جزئیات کشف، شناسایی و متلاشی کردن شبکه های جاسوسی وابسته به اشغالگران عراقی در کشورمان را تشریح می کرد اظهار داشت: نگران اقدامات شبکه های جاسوسی هدایت شده توسط سرویس های جاسوسی اشغالگران عراق و برخی جریانات عراقی موثر در مناطق مرزی و بعضا مرکزی کشورمان هستیم.

وی با تاکید بر اینکه شبکه های جاسوسی مورد نظر در استانهای آذربایجان غربی، کردستان، خوزستان، ایلام، کرمانشاه، همدان و تهران فعالیت داشتند ادامه داد: ترکیب شبکه هایی که شناسایی و متلاشی شده اند متشکل از افرادی بود که در اقصی نقاط کشور پراکنده بودند و توسط سرویس های جاسوسی اشغالگران عراق به کار گرفته بودند که پیش از آنکه اقدامات آنها نتیجه بخشد تحرکات آنها از سوی سربازان گمنام امام زمان (عج) خنثی گردید.

این مقام مسئول در وزارت اطلاعات خاطر نشان کرد: شبکه های شناسایی و متلاشی شده دنبال دسترسی به مراکز مهم وحساس کشور و افراد موثر بودند تا از همکاری آنها برای رسیدن به اهداف خود استفاده نمایند.

وی همچنین تلاش برای کشف و جمع آوری اطلاعات طبقه بندی شده مورد نیاز اشغالگران به عنوان یکی دیگر از اقدامات شبکه های جاسوسی متلاشی شده اخیر یاد کرد و گفت: شبکه های مذکور قصد داشتند اقدامات عملیاتی خرابکارانه از قبیل بمب گذاری و ترور و ربایش افراد و همچنین فیلمبرداری و عکس برداری از مراکز حساس کشورمان را با هدایت و نظارت سازمان های جاسوسی سیا و ایتلیجنت سرویس را پیگیری نمایند.

مدیر کل ضد جاسوسی وزارت اطلاعات اضافه کرد: از دیگر اقدامات شبکه های جاسوسی متلاشی شده فعالیت در حوزه نرم افزاری و عملیات روانی در مناطق مرزی جهت تخریب افکار عمومی و گسست و واگرایی نسبت به نظام جمهوری اسلامی بود.

وی افزود: شبکه های جاسوسی مذکور قصد داشتند با استفاده از عناصر ضد انقلاب در مراکزی که قومیت های فراوانی را در بر دارند به اختلافات قومی دامن زده و از عناصر ضد انقلاب و گروه های منحله در شمال عراق برای جاسوسی و خرابکاری استفاده نمایند.

"آنها همچنین در رسانه های محلی قصد داشتند به اختلافات بین اقوام و واگرایی نسبت به دولت مرکزی دامن زده و از این طریق به اهداف پلید خود دست یابند که خوشبختانه با تلاش دستگاه اطلاعاتی از رسیدن به خواسته خود ناکام ماندند."

به گفته این مقام مسئول در وزارت اطلاعات راه اندازی گروه های خراب کار تحت پوشش سلفی و تکفیری، آموزش و تسلیح آنها در جهت ایجاد تضاد مذهبی و فرقه ای و قومی، از دیگر اقدامات شبکه های جاسوسی متلاشی شده بود که در حوزه های عملیاتی و اطلاعاتی و عملیات روانی و فرهنگی با استفاده از ظرفیت های موجود در مناطق قومی نشین پیگیری می شد.

مدیر کل ضد جاسوسی وزارت اطلاعات خاطر نشان کرد: این شبکه ها برای رسیدن به مقاصد خود راه های گوناگونی از جمله ارایه وعده دروغین و تطمیع و کمک مالی و حتی تهدید کسانی که قصد استفاده از همکاری آنها را داشتند، استفاده می کردند و وزارت اطلاعات از همه توان خود برای کشف و خنثی کردن اقدامات آنها بهره برد.

وی افزود: وزارت اطلاعات در مناطق مرزی و استانهای یاد شده اشراف اطلاعاتی داشت و با تقویت نظارت خود به سرنخ شبکه های جاسوسی دست یافت و با استفاده از نفوذ  در سرویس های اطلاعاتی و بهره مندی از همکاران دوستان اطلاعاتی در منطقه و تبادل اطلاعات با سرویس های دیگر نسبت به متلاشی کردن آنها اقدام کرد.

این مقام مسئول در وزارت اطلاعات توضیح داد:  کشف شبکه های جاسوسی هدایت شده از سوی اشغالگران عراق آغاز کار بود و مقابله و خنثی کردن اقدامات آنها وجلوگیری از دامنه و فعالیت این شبکه مخرب به طور جدی در دستور کار قرار گرفت و با طی مراحل قضایی و ضوابط موجود به ابعاد شبکه تسلط یافته و در زمان مقتضی اعضای آن را دستگیر کردیم.

وی با تاکید بر اینکه این چرخه هنوز فعال است و وزارت اطلاعات نظارت و اشراف اطلاعاتی خود را پیگیری می کند در عین حال متذکر شد: شبکه های جاسوسی مورد نظر به صورت اساسی ضربه خوردند و اگر محدود و معدودی از آنها فعال هستند تحت نظارت دستگاه اطلاعاتی قرار دارد و دیر یا زود در دام سربازان گمنام امام زمان (عج) خواهند افتاد.

مدیر کل ضد جاسوسی وزارت اطلاعات در ادامه این نشست خبری اظهار داشت:  اشغالگران عراق در مناطق مرزی از موقعیت بی ثباتی برخوردارند و به دلیل گسترش فعالیت های تروریستی و نا امنی در آن کشور در تامین امنیت عراق دچار ضعف شده اند و می خواهند این وضعیت را به دیگر کشورهای منطقه تسری دهند.

وی با تاکید بر اینکه اشغالگران عراق برای گسترش نا امنی در منطقه کشور ایران را در مرحله اول نشانه گرفته اند، ادامه داد: آنها قصد دارند از طریق تسری نا امنی به کشورهای همسایه عراق مشکلات خود را در آن کشور کاهش دهند ولی کشف و متلاشی کردن و افشای شبکه های جاسوسی هدایت شده از سوی آنها مانع از تحقق نیات اشغالگران شد.

مدیر کل ضد جاسوسی وزارت اطلاعات گفت: اشغالگران عراق برای سرپوش گذاشتن بر روی ضعف و ناتوانی خود مسیر بدی را انتخاب کرده اند و در دراز مدت بر مشکلات آنها می افزاید و جمهوری اسلامی همچون گذشته قاطعانه با شبکه های جاسوسی کسانی که قصد ایجاد نا امنی در کشور را دارند، برخورد می کند.

این مقام مسئول وزارت اطلاعات از اینکه عده ای اتباع مرزنشین ایران توسط سرویس های اطلاعاتی اشغالگران عراق فریب می خورند و آنها گرفتار می شوند و پس از مدتی متوجه می شوند فقط مهر خیانت ووطن فروشی در پرونده فردی و اجتماعی آنها باقی مانده و از این رهگذر دستاوردی نسیب آنها نشده است ابراز نگرانی کرد و از همه مردم  خواست که بیش از پیش مراقب باشند تا مورد سوء استفاده سرویس های اطلاعاتی بیگانگان قرار نگیرند.

وی تاکید کرد: تعدادی از مرزنشینان در شمال غرب، غرب و جنوب کشور مطمع نظر سرویس های جاسوسی قرار گرفته و می گیرند و اگر مرز نشینی به سوی فعالیت قاچاق برود حاکمیت برای جلوگیری از بروز مشکلات بعدی برای او با مدارای و تساهل برخورد می کند اما هنگامی که یک مرز نشین به یک عنصر اطلاعاتی خطرناک تبدیل می شود و از طرق مختلف در خدمت بیگانگان قرار می گیرد و به آنها خدمت می کند، خائن است و قابل گذشت نیست.

این مقام مسئول در وزارت اطلاعات از مرز نشینان خواست برای تقویت امنیت در کشور و رفاه حال همه مرزنشینان و برای جلوگیری از اعمال محدودیت های ضروری توسط دولت که به سود هیچ یک از آنها نیست هوشیاری وهوشمندی به خرج داده و مانع از گسترش فعالیت های جاسوسی در نقاط مرزی و بروز معضلات امنیتی شود.

وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران به هویت ملی احترام می گذارد و دغدغه همه ما این است که بسیاری از مردم علاوه بر دیانت و غیرت دینی و تقیدات حکومتی می توان تحت پوشش پرچم وخاک و نام کشورمان و بسیاری از ارزش های تاریخی از هویت خود دفاع کرده و در خدمت دشمنان ملت قرار نگیرند.

"متاسفانه سرویس های اطلاعاتی اشغالگران عراق در آن سوی مرز با شنود تلفن ها و آگاهی از اطلاعات شخصی مردم تلاش می کنند جوانان را به آن سوی مرز منتقل کرده و با وعده دروغین و تطمیع برای اعطای بورسیه و ویزای اقامت در کشوری دیگر مورد سوء استفاده اخلاقی و اطلاعاتی قرار می دهند که این وضعیت برای ما نگران کننده است و راهی جز برخورد  با این وضعیت باقی نمی ماند."

مدیر کل جاسوسی وزارت اطلاعات تصریح کرد: در گذشته صدام و مزدوران بعثی در عراق حاکم بودند و امروز با رفتن دیکتاتور از آن کشور گروهک منافقین به عنوان قویترین گروه تروریستی و جاسوسی علیه جمهوری اسلامی فعالیت می کند.

وی افزود: ستون پنجمی که در زمان جنگ تحمیلی هشت ساله در خدمت صدام بود امروز در اختیار سرویس های اطلاعاتی اشغالگران عراق قرار دارد و حتی استخبارات عراق و عوامل مزودور حزب بعث که برای یاری اشغالگران تربیت شده بودند قویتر و دقیق تر از دوران حاکمیت صدام به آمریکا و انگلیس خدمت می کنند. 

این مقام مسئول در وزارت اطلاعات در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع سوء استفاده دستگاه های جاسوسی از شخصیت های علمی کشورمان نیز اشاره کرد و نسبت به برگزاری نشست های علمی که بیگانگان نقش موثری در برپایی آن دارند ابراز نگرانی کرد.

وی افزود: امروز اساتید برجسته و عزیز ما که باید در خدمت کشور و نظام باشند در معرض تهدید اطلاعاتی بیگانگان قرار گرفته است و آنها با استفاده از این شیوه های رایج و ارتباط ساده اطلاعاتی اخبار کشور را از آنها کسب می کنند.

وی با تاکید بر اینکه بسیاری از مصاحبه هایی که دستگاه های اطلاعاتی بیگانگان با اساتید ما ساماندهی می کنند علمی نیست و ترفند پوشش و بهانه ای نزدیکی با آنهاست تاکید کرد: هر ارتباطی قابل اعتماد نیست و دریافت هر پولی نیز از مجموعه های مجهول مجاز نیست.

این مقام مسئول در وزارت اطلاعات با تاکید بر اینکه بسیاری از نشست های علمی توسط سرویس های اطلاعاتی بی رحم و فاسد و غول پیکر برگزار می شود تا نخبگان کشورمان جذب آنها شوند نسبت به روابط اساتید با مراکز علمی هشدار داد.

وی در پایان با تاکید بر اینکه تهاجم اطلاعاتی ابعاد گسترده و عمیق دارد خواستار هوشیاری مسئولان و همه آحاد مردم نسبت به تحرکات بیگانگان برای تخلیه اطلاعاتی آنها شد.  

کد خبر 494520

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha