پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۴۷

فردا ۲۳ خرداد؛

نماز جمعه در تمام شهرهای استان گیلان اقامه می شود

نماز جمعه در تمام شهرهای استان گیلان اقامه می شود

رشت- رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گیلان گفت: فردا نمازجمعه در تمام شهرهای استان گیلان اقامه می شود.

حجت الاسلام ولی عادی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بر اساس گزارشات اعلام شده از سوی وزارت وضعیت هیچکدام از شهرهای گیلان از نظر کرونا قرمز نیست، اظهار کرد: با توجه به این گزارش نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت از فردا (۲۳ خرداد ماه) نماز جمعه در تمام شهرهای استان گیلان اقامه می‌شود.

وی با بیان اینکه با شیوع ویروس کرونا بسیاری از تجمعات به ویژه اقامه نمازهای جمعه برای پیشگیری از انتقال این ویروس تعطیل شد، افزود: با توجه به مهار نسبی کرونا در استان گیلان و بر اساس پایش های صورت گرفته از سوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با سفید شدن وضعیت در برخی از شهرها در هفته‌های گذشته شاهد اقامه نماز در ۲۱ شهر گیلان بودیم.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گیلان با اشاره به اینکه از این هفته شاهد اقامه نماز جمعه در همه شهرهای استان خواهیم بود، تأکید کرد: رعایت فاصله گذاری و دستور العمل بهداشتی باید از سوی همه اعم از متولیان و نمازگزاران مورد توجه قرار گیرد.

حجت الاسلام عادلی افزود: در شهر رشت نیز نمازجمعه به امامت حضرت آیت الله فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت در مصلای امام خمینی این شهر اقامه خواهد شد.

کد خبر 4947020

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha