پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ خرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۳۳

رئیس مرکز بهداشت خوزستان تأیید کرد

مفقود شدن ۱۱ هزار نمونه آزمایش کرونا در خوزستان

مفقود شدن ۱۱ هزار نمونه آزمایش کرونا در خوزستان

اهواز- رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان مفقود شدن ۱۱ هزار نمونه آزمایش کرونا را در استان خوزستان تأیید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد علوی شامگاه دوشنبه با حضور در صداوسیمای مرکز خوزستان در پاسخ به سوال مجری برنامه در خصوص مفقود شدن ۱۱ هزار نمونه آزمایش کرونا از مجموع ۲۹ هزار نمونه گرفته شده از مردم با تأیید این موضوع، اظهار کرد: ما در مراکز بهداشت نمونه می‌گیریم و برای آزمایشگاه‌ها ارسال می‌کنیم چرا که آزمایشگاه‌ها در اختیار ما نیست و ما فقط نمونه می‌گیریم.

وی افزود: آزمایشگاه‌ها تحت امر دانشگاه علوم پزشکی هستند ولی ما در دانشگاه یکپارچه نیستیم و واحدهای مختلفی مثل بهداشت، درمان، آموزش و… در دانشگاه فعال هستند.

علوی با بیان اینکه ما خودمان در این موضوع مطالبه گر هستیم چرا که مردم برای دریافت جواب آزمایش سراغ ما می‌آیند، اظهار کرد: ما شرمنده آنها هستیم که نمی‌توانیم جواب آنها را بدهیم.

رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان در پاسخ به پرسش یکی از بینندگان برنامه که گفته بود یک ماه است تست داده و جواب آن را هنوز دریافت نکرده است، گفت: بله درست است.

کد خبر 4950080

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha