پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۶

معاون سازمان تبلیغات اسلامی:

ظرفیت روحانیت به عنوان جامعه خدمتگزار در دوران کرونا بازشناسی شد

ظرفیت روحانیت به عنوان جامعه خدمتگزار در دوران کرونا بازشناسی شد

یزد ـ معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به نقش‌آفرینی روحانیت در مواجهه با بحران کرونا گفت: این اتفاق سبب شد تا ظرفیت روحانیت به عنوان یک جامعه خدمتگزار بازشناسی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مصطفی جلالی، پیش از ظهر امروز در نشست مشترک با رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های استان یزد با حضور استاندار با اشاره به اینکه امروز در زمانه‌ای قرار گرفته‌ایم که توانسته‌ایم عقلانیت مذهب را مشاهده کنیم، اظهار داشت: مکتب امام خمینی (ره)، مکتب عقلانیت و جهاد است و این امر در عرصه‌های مختلف نمایان شده است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه اغلب استان‌ها توانسته‌اند بر کرونا غلبه کنند، افزود: اگر می‌خواهیم ابتلائات بیشتر نشود، باید با ابزارهای عقلانیت، مردم را متوجه آسیب‌های بعدی کنیم و شاید تکلیف ما به عنوان جامعه روحانیت در ماه‌ها و سال‌های آتی، امیدبخشی به جامعه باشد زیرا مردم آسیب‌های جدی از کرونا دیده‌اند.

جلالی بیان کرد: فشارهای روحی و فشارهای اقتصادی خانواده‌ها را در معرض خطر قرار داده و این شرایط، تکلیف ما را سنگین‌تر می‌کند و ما باید خود را برای بحران‌ها پیش‌رو آماده کنیم و رزمایش مواصات تمرین خوبی در این زمینه بود.

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی عنوان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی با کمک دیگر سازمان‌ها هم مواصات و هم رزمایش را محقق کرد و اکنون باید خود را برای بحران‌ها و آسیب‌های اجتماعی آماده کنیم.

وی با بیان اینکه ادارات تبلیغات اسلامی باید در استان‌ها طرح‌های دقیق و عمیق برای مواجهه با بحران‌ها و تبعات کرونا داشته باشند، افزود: در استان یزد امیدواریم بتوانیم با حمایت استاندار، شاهد اثرگذاری مطلوب با بهره‌مندی از ظرفیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی باشیم.

جلالی تاکید کرد: اتفاق مهم کرونا این بود که سرمایه اجتماعی ما ارتقا یافت و امروز بسیاری معتقدند که روحانیت به عنوان یک جامعه خدمتگزار در دوران کرونا بازشناسی شد و این جایگاه باید حفظ و تقویت شود.

کد خبر 4953686

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha