پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ تیر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۸

در جمع خبرنگاران مطرح شد؛

لزوم تولید محصولات استراتژیک کشاورزی/ هدف‌گذاری برای تولید گندم

لزوم تولید محصولات استراتژیک کشاورزی/ هدف‌گذاری برای تولید گندم

کرج - معاون علمی و فناوری موسسه آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی بر لزوم تولید محصولات استراتژیک کشاورزی تاکید کرد و از هدف‌گذاری برای تولید گندم خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین نوری پیش از ظهر یکشنبه در حاشیه برگزاری «طرح یاوران تولید استان البرز» که در مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور واقع در کرج برگزار شد، در جمع خبرنگاران به اقداماتی که برای تقویت تولید داخل و صادرات محصولات کشاورزی می‌توان انجام داد اشاره کرد و گفت: کشور ظرفیت بالایی در حوزه تولید کشاورزی دارد که باید مورد توجه ویژه شود.

وی گفت: ظرفیت‌های بیشمار کشاورزی و منابع موجود می‌تواند نقش مهمی در خود اتکایی داشته باشد، شاید محدودیت‌های کنونی فرصتی برای دست یابی به ظرفیت‌های داخلی کشور در بخش کشاورزی باشد.

معاون علمی و فناوری مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: از سال ۹۶ تاکنون توانسته ایم حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد ظرفیت تحقیقاتی در بخش کشاورزی را وارد عرصه کنیم، اما امید است که بتوانیم در شرایط کنونی آن را به بالای ۵۰ درصد برسانیم.

نوری با اشاره به اینکه در مقابل سطح زیر کشت کشور از منابع تحقیقاتی داخلی به طور محدودی استفاده است، بیان کرد: امید است با تعیین اولویت‌های کشور که تولید محصولات استراتژیک است، بتوانیم هدف گذاری صحیح در این زمینه تولید گندم و دیگر محصولات استراتژیک برای افزایش سطح تولید داشته باشیم.

وی در خصوص میزان تأثیر کارهای تحقیقاتی کنونی بر افزایش سطح کشت محصولات کشاورزی گفت: با توجه به ظرفیت کشور می‌توانیم سالانه ۲۰ تا ۳۰ درصد عملکرد تولید را با تحقیقات بهبود ببخشیم.

معاون علمی و فناوری مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ به اینکه در حال حاضر کدام استان‌ها بیشتر از ظرفیت‌های تحقیقاتی در بخش کشاورزی استفاده می‌کنند، گفت: به طور تقریبی بیشتر استان‌ها در این مورد ورود کرده اند، اما استان‌های خراسان رضوی، فارس، مازندران شاخص هستند.

نوری توضیح داد: البرز ظرفیت خوبی در بخش تحقیقاتی دارد و امسال با اجرای طرح یاوران تولید، گام‌های مهمی در بخش کشاورزی برداشته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر از ظرفیت‌های تحقیقاتی کشاورزی به طور رسمی و غیررسمی استفاده می‌شود، تاکید کرد: اما آنچه به دنبال آن هستیم دستیابی به جامعیت بکارگیری ظرفیت‌های تحقیقاتی است.

معاون علمی و فناوری مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: بخشی از بهره برداران و کشاورزان ما که زمینه استفاده از کارهای تحقیقاتی را دارند در این خصوص مورد توجه هستند و این اتفاق خوبی است، این کار در گذشته به عهده بخش ترویج بود اما اکنون به طور مشترک بین اجرا، تحقیق و ترویج کشاورزی انجام می‌شود

کد خبر 4954248

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha