پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲ تیر ۱۳۹۹، ۸:۵۱

برای دیدار با فولاد؛

وضعیت دیاباته تا فردا مشخص می‌شود

وضعیت دیاباته تا فردا مشخص می‌شود

این که شیخ دیاباته در سفر استقلال به اهواز آبی پوشان را همراهی می‌کند یا خیر، سئوالی است که پاسخ آن فردا مشخص می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرغم این که شیخ دیاباته دیر به تمرینات آبی پوشان ملحق شد و گفته می شد به دلیل اضافه وزن ممکن است یکی دو بازی اول تیمش در شروع دوباره لیگ را از دست بدهد، اما احتمال این که وی همراه با کاروان استقلال به اهواز سفر کند وجود دارد.

دیاباته تمرینات بدنی خوبی را پشت سرگذاشته و توانسته کیلوهای اضافه را از بدن خود خارج کند. یک روز پیش از بازی توسط کادر پزشکی و فنی از او تست گرفته خواهد شد تا مشخص شود وی امکان همراهی کردن تیمش در سفر به اهواز را دارد یا خیر. 

بازی تیم‌های استقلال و فولاد از هفته هفدهم لیگ برتر از ساعت ۲۱ روز چهارشنبه این هفته در ورزشگاه شهدای فولاد برگزار می شود. دو تیم در حالی در این میدان به مصاف هم می روند که استقلال با ۳۶ امتیاز در رده چهارم و فولاد با ۳۳ امتیاز در رده ششم قرار دارند. 

کد خبر 4955022

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha