پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۶

معاون سازمان صمت استان سمنان خبر داد:

اجرای پویش «کالای بدون قیمت نخریم» در استان سمنان

اجرای پویش «کالای بدون قیمت نخریم» در استان سمنان

سمنان– معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت سمنان با اشاره به تمهیدات این سازمان برای مقابله با گران‌فروشان گفت: پویش «کالای بدون قیمت نخریم» در استان اجرایی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی یحیایی پیش از ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران به میزبانی سازمان صنعت، معدن و تجارت سمنان با اشاره به اینکه نصب برچسب قیمت و صدور برگ خرید نقش مؤثری در افزایش شفافیت بازار ایفا می‌کند، اظهار داشت: اجرای پویش کالای بدون قیمت نخریم در استان در دستور کار است.

وی حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان را در اولویت این نهاد برشمرد و افزود: تمامی واحدهای صنفی و تولیدی نصب برچسب قیمت روی اجناس و ارائه صورت‌حساب معتبر به مشتریان ضروری و لازم‌الاجرا است.

جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها در بازار عرضه کالا

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با تأکید بر اینکه در راستای اجرای این پویش با متخلفان برابر با قانون برخورد خواهد شد، تصریح کرد: جلوگیری از افزایش غیرمعقول و غیرقانونی قیمت کالاها در دستور کار قرار دارد.

یحیایی بابیان اینکه کاهش تخلفات اقتصادی از مزایای مهم اجرای این طرح است، تصریح کرد: اجحاف به اقشار آسیب‌پذیر جامعه، رعایت ضرایب سود مصوب، درج قیمت و نصب نرخ نامه از سوی بازرسان سازمان با جدیت رصد و پایش می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این طرح هم‌زمان با سراسر کشور در استان سمنان نیز اجرایی می‌شود، گفت: ایجاد شرایط سالم برای انتخاب کالا و خدمات برای مصرف‌کنندگان از دیگر اهدافی است که در راستای اجرای پویش بدون قیمت نخریم دنبال می‌شود.

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان سازمان صمت استان سمنان بابیان اینکه عموم مردم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را به این سازمان اطلاع دهند، تصریح کرد: بر اساس فصل هشتم قانون نظام صنفی و قانون تعزیرات حکومتی عدم درج قیمت کالا و خدمات به‌عنوان تخلف صنفی محسوب می‌شود و شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده تخلفات صنفی موارد را از طریق سامانه ۱۲۴ ستاد خبری سازمان منعکس تا توسط بازرسان و کارشناسان سازمان مورد رسیدگی قرار گیرد.

کد خبر 4955337

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha