پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۲۹

مدیرکل گمرک خراسان شمالی خبر داد

رشد ۹۰ درصدی درآمد گمرک خراسان شمالی در ۳ ماهه نخست سال ۹۹

رشد ۹۰ درصدی درآمد گمرک خراسان شمالی در ۳ ماهه نخست سال ۹۹

بجنورد- مدیرکل گمرک خراسان شمالی گفت: درآمد گمرک استان در سه ماه نخست سال جاری ۳۸ میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹۰ درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد جعفری عصر امروز در نشست خبری شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی خراسان شمالی که در محل اداره کل اقتصاد و دارایی استان برگزار شد، اظهار کرد: طی سه ماهه نخست سال ۹۹ میزان صادرات استان ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار بود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۶ درصد رشد داشت.

مدیرکل گمرک خراسان شمالی ادامه داد: از نظر وزنی نیز میزان صادرات ۳۷ هزار تن بود که ۲۶ درصد رشد را نشان می‌دهد.

وی افزود: کالاهایی مانند اوره، کریستال ملامین، فراورده‌های کشاورزی و ورقه‌های اسفنجی و پلاستیکی اصلی‌ترین صادرات استان بوده که به کشورهای افغانستان، عراق، گرجستان، آذربایجان و ایتالیا صادر شده است.

جعفری با اشاره به واردات ۱۳ میلیون دلاری استان در سه ماهه نخست سال ۹۹ گفت: ۱۰ میلیون و ۸۰۰ دلار این عدد مربوط به کالای سرمایه‌ای مانند ماشین آلات صنعتی است و باقی مانده این میزان صرف واردات مواد اولیه شده است.

مدیرکل گمرک خراسان شمالی تصریح کرد: درآمد گمرک در این سه ماه ۳۸ میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹۰ درصد افزایش داشته است.

وی در انتها گفت: گمرک تخصصی زعفران استان ماده است و در فصل کشت می‌توانیم نخستین محموله زعفران را صادر کنیم.

کد خبر 4956761

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha