۱۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۶

سالاری به مهر خبر داد؛

جزئیات پرداخت بدهی ۱۰هزار میلیاردی تامین اجتماعی به وزارت بهداشت

جزئیات پرداخت بدهی ۱۰هزار میلیاردی تامین اجتماعی به وزارت بهداشت

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، در ارتباط با آخرین وضعیت پرداخت مطالبات وزارت بهداشت و مراکز درمانی غیر دانشگاهی، توضیحاتی ارائه داد.

مصطفی سالاری، در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد چالش‌های گذشته و پیش روی سازمان تأمین اجتماعی، گفت: با دو هدف اصلی که جز تأکیدات دولت بود کار را در سازمان شروع کردیم که هدف اول، حل و فصل بدهکاری سازمان به وزارت بهداشت اعم از مراکز درمان عمومی و خصوصی، پاراکلینیک‌ها و مراکز درمانی غیردانشگاهی بود که پیامد این کار اعتباربخشی به دفترچه‌های بیمه درمانی است.

وی ادامه داد: با انجام به موقع تعهدات نسبت به مراکز درمانی حرمت و احترام بیمه شدگان خود را حفظ می‌کنیم تا اتفاقی همچون پرت کردن دفترچه روی بیمه شده رخ ندهد که این مورد یکی از دغدغه‌های شخص وزیر بود.

سالاری گفت: این در حالی است که مراکز درمانی هزینه‌های خاص خود را دارند و هم بیمه شدگان هزینه می‌کنند و در نتیجه سازمان با عمل به تعهداتش نسبت به مراکز درمانی امنیت خاطر برای همه ایجاد می‌کند.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، از ساماندهی سرمایه گذاری‌های سازمان به عنوان یکی دیگر از چالش‌های سازمان یاد کرد و افزود: پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد و بازگرداندن اعتبار به دفترچه‌های درمانی بیمه‌شدگان از اهدافی است که در این مدت دنبال شده است.

وی تصریح کرد: در راستای هدف اول، سازمان به وزارت بهداشت و مراکز درمانی و پاراکلینیکی تابعه وزارت بهداشت حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان بدهکار بود که تا پایان اسفند این بدهکاری صفر شد. 

سالاری با عنوان این مطلب که پرداخت بدهی ۱۰ هزار میلیارد تومانی انباشت شده به وزارت بهداشت به دو طریق صورت پذیرفت، افزود: حدود ۵ هزار میلیارد تومان اسناد خزانه بابت مطالبات سازمان از دولت اخذ شد و مابقی بدهکاری به صورت نقدی به وزارت بهداشت پرداخت شد.

وی گفت: این اتفاقی شگرف بود که در سازمان تأمین اجتماعی رخ داد، چرا که سازمان در شرایط عادی قادر به چنین کاری نبود و به تبع آن شرایط اقتصادی، وضعیت درآمدی و منابع مالی سازمان تحت تأثیر منفی قرار می‌گرفت.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی افزود: مطالبات مراکز درمانی دانشگاهی را تا اسفند سال گذشته به روز کردیم و پرداخت منظم و به روز این مطالبات برای حفظ و ارتقاء اعتبار دفترچه‌های درمانی و بر اساس تأکید رئیس جمهور تداوم خواهد داشت و ماهیانه حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان به مراکز درمانی طرف قرارداد پرداخت می‌شود. 

وی اظهار داشت: در پرداخت مطالبات مراکز درمانی غیردانشگاهی طرف قرارداد نیز دو ماه تأخیر داریم که امیدواریم به زودی رفع شود.

سالاری گفت: اکنون نیز در حال مذاکره با وزارت بهداشت در رابطه با اجرای نسخه الکترونیک و بحث استحقاق سنجی شمول بیمه‌ای بیمه شدگان هستیم که این موضوع در مدیریت هزینه‌ها بسیار کاربردی و کمک حال سازمان خواهد بود.

کد خبر 4966155

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • AE ۰۰:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۶
      0 0
      همیشه تامین اجتماعی از کمبود منابع نالان است در حالی که این روزها شاهد فروش فقط چند درصدی سهام شرکت های تحت پوشش هستیم این همه شرکت چطور مورد تملک این سازمان در آمدند؟
    • محمود IR ۰۸:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۳
      0 0
      با سلام سازمان تامین اجتماعی کار بنده را انجام نمی دهد و به تعویق می اندازد 16