پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۶ تیر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۲

استاندار گیلان خبر داد:

ثبت نام ۶ هزار گیلانی در طرح اقدام ملی مسکن

ثبت نام ۶ هزار گیلانی در طرح اقدام ملی مسکن

رشت- استاندار گیلان با اشاره به ثبت نام شش هزار گیلانی در طرح اقدام ملی مسکن، گفت: زمین برای احداث ۱۱ هزار و ۶۴۹ واحد مسکونی تأمین شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، ارسلان زارع در جلسه شورای مسکن گیلان سالن شهید انصاری استانداری با اشاره به اهمیت توجه به تأمین مسکن برای اقشار آسیب‌پذیر جامعه، افزود: تکمیل واحدهای مسکن مهر از اولویت‌ها دولت در سال‌های گذشته بوده است.

وی به اجرای طرح اقدام ملی مسکن برای خانه دارد کردن مردم به ویژه اقشار آسیب پذیر و کم درآمد اشاره کرد و گفت: بیش از شش هزار گیلانی در این طرح ثبت نام کرده اند.

استاندار گیلان با بیان اینکه این استان در اجرای این طرح پیشتاز است، افزود: انتظار می‌رود با توجه به اطلاع رسانی از طریق رسانه ملی و سایر رسانه‌ها شاهد افزایش مشارکت مردم در اجرای این طرح باشیم.

وی با اشاره به تأمین زمین برای احداث ۱۱ هزار و ۶۴۹ واحد مسکونی در طرح اقدام ملی، تصریح کرد: شرکت‌های خدمات رسان نیز آمادگی لازم برای ایجاد زیرساخت‌ها و ارائه خدمات در مناطق پیش بینی شده برای اجرای این طرح را دارند.

زارع با بیان اینکه دستگاه‌های متولی و سازمان‌ها در زمینه شناسایی زمین برای احداث واحدهای مسکونی در قالب این طرح اقدام و آنها را معرفی کنند، افزود: دولت به دنبال کاهش تصدی گر در امور بر اساس سند چشم انداز توسعه است لذا دستگاه‌های در سطح شهرستان‌ها باید همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند.

کد خبر 4967123

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha