پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۹:۳۴

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان:

۱۱۰ دانش آموز کردستانی در مرحله دوم المپیادهای علمی شرکت می کنند

۱۱۰ دانش آموز کردستانی در مرحله دوم المپیادهای علمی شرکت می کنند

سنندج - معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان گفت: ۱۱۰ نفر از دانش آموزان استان در مرحله دوم المپیادهای علمی سال تحصیلی ۹۸-۹۹ کشور شرکت می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش کردستان، مهدی نامدار اظهار داشت: مرحله دوم المپیادهای علمی سال تحصیلی ۹۸-۹۹ از روز جمعه ۲۰ تیر شروع و تا تاریخ ۲۶ تیرماه ادامه خواهد یافت.

وی افزود: مرحله دوم المپیادهای علمی در ۱۲ رشته مختلف با شرکت ۱۱۰ نفر از دانش آموزان استان در آزمایشگاه تیزهوشان آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج برگزار می‌شود.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه المپیادهای علمی مهمترین شاخص‌های علمی در آموزش و پرورش محسوب می‌شود، ادامه داد: استان کردستان از نظر جایگاه علمی در این المپیادها، جایگاه خیلی خوبی دارد و ما در المپیاد نانو سه سال متوالی رتبه اول کشوری را کسب کرده ایم.

نامدار از برگزاری المپیادهای نانو، زیست فناوری و المپیاد سلول‌های بنیادین در تابستان امسال خبر داد و یادآور شد: دانش آموزان ما در این المپیادها آمادگی لازم را برای رقابت کشوری دارا هستند.

وی در ادامه بر فراهم آوردن مقدمات حضور به موقع داوطلبان در محل برگزاری، نظارت بر حسن انجام و تأمین امنیت آزمون‌ها تاکید کرد و بیان کرد: با توجه به شرایط کرونایی در جامعه، موضوع بهداشت و سلامت دانش آموزان در اولویت اول آموزش و پرورش قرار دارد و توصیه ما رعایت مسائل بهداشتی است.

کد خبر 4968771

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha