به گزارش خبرنگار مهر، سعید اوحدی صبح دوشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی بیان کرد: امروز جامعه نیازمند روحیه هایی مانند روحیه مردمی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و تلاش خستگی ناپذیر مقام عالی دولت در این استان است.
وی با بیان اینکه پنج مصوبه در هیئت دولت برای ایثارگران گرفته شده که نشان توجه مسئولان به جامعه ایثار گر است، گفت: تاکید بر انجام کلیه تعهدات، دیون و مطالبات جامعه ایثارگری تا پایان دولت یکی از مصوبات است.
اوحدی با بیان اینکه مطالبات بر گردن ما به عنوان دین سنگینی می کند، گفت: بخشی از مطالبات بازنشستگی خانواده شهدا پرداخت شده است.
وی ادامه داد: همچنین در این مصوبات آمده که باب ویژه ای برای مسکن ایثارگران باز شود و نتیجه اش تامین زمین برای ۲۰ هزار واحد مسکونی و افزایش ۲۰ درصدی وام مسکن بود.
اوحدی با اشاره به اشتغال ایثار گران بیان کرد: بر اساس قانون هر دستگاه که از بودجه دولت استفاده می کند باید ۲۵ درصد اشتغال را از جامعه ایثارگری تامین کنند.
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: برای نخستین بار خراسان جنوبی اولین استان در کشور بوده که موضوع مسکن جامعه ایثارگری آن به طور ۱۰۰ درصد حل شد که باید برای دیگر استان ها الگو شود.
اوحدی اظهار کرد: مجلس و دولت در شرایط سختی قرار دارد اما با داشتن مردمی پای کار، سرمایه سنگین فرهنگ ایثار و شهادت و رهبری فرزانه از این گردنه تاریخ عبور می کنیم.
نظر شما