پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۶

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان:

۳۸۰ میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۱۸ به واحدهای تولیدی پرداخت شد

۳۸۰ میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۱۸ به واحدهای تولیدی پرداخت شد

سنندج - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: امسال تاکنون ۳۸۰ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش در قالب تبصره ۱۸ در استان پرداخت شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان، محمد دره وزمی اظهار داشت: بر اساس مصوبه کشور از محل بند الف تبصره ۱۸، هفت بانک به عنوان بانک‌های عامل پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی تعیین شده‌اند.

وی افزود: سهم استان در پرداخت تسهیلات ۱۱۸ میلیارد تومان بود که متأسفانه به دلایل مختلف که بخشی از آن به واحدهای تولیدی و بخشی مربوط به کم‌کاری و عدم همکاری بانک‌هاست، موفقیت چندانی در پرداخت این تسهیلات در کردستان نداشتیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با بیان اینکه در همین راستا از حدود ماه گذشته جلسات متعددی با حضور بانک‌های عامل و مسؤولان استان برگزار شده است، ادامه داد: کردستان در زمینه میزان تحقق این برنامه در رده ۲۴ کشوری قرار دارد که رضایت‌بخش نیست.

دره وزمی از پرداخت ۳۸۰ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش تبصره ۱۸ در سال جاری در استان خبر داد و یادآور شد: در صورت تحقق وعده‌های مدیران عامل بانک‌های استان، این میزان طی دو روز آینده به ۶۰ میلیارد تومان افزایش می‌یابد و کردستان در رده‌های میانی کشور قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه برای پرداخت تسهیلات ثابت هنوز فرصت وجود دارد، اما زمان پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش، پایان ماه جاری تعیین شده است، بیان کرد: اگر چه برای تمدید زمان پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش تبصره ۱۸ درخواست شده است اما نباید این فرصت را از واحدهای تولیدی بگیریم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به اینکه هر استانی که سریع‌تر عمل کند می‌تواند سهم بیشتری از تسهیلات بگیرد، گفت: جذب این تسهیلات می‌تواند در شرایط اقتصادی کنونی کمک خوبی به واحدهای تولید استان باشد که امیدواریم بانک‌ها و صاحبان واحدهای تولیدی برای جذب این تسهیلات همت کنند.

کد خبر 4978438

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha