به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، «حسام بدران» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس اعلام کرد که مراسمی که قرار است میان جنبش های فتح و حماس در غزه برگزار شود پایه گذار مرحله اتحاد میان ۲ جنبش خواهد بود.
وی در ادامه با اشاره به مراسمی که قرار است با حضور مسئولان جنبش های فتح و حماس برگزار شود افزود: اتحاد ملی و مشروعیت مقاومت فلسطین مهم ترین چیزی است که فلسطینی ها آن را در اختیار دارند.
بدران بیان کرد: مرحله ای که ملت فلسطین در آن به سر می برند این حقیقت را آشکار کرد که پروژه الحاق بخش هایی از کرانه باختری به اراضی اشغالی به معنی پایان یافتن مرحله سیاسی است که در سایه حمایت اشغالگران و دولت آمریکا، ۳ دهه به طول انجامید.
وی گفت: فعال سازی مقاومت مردمی به دستیابی به توافقات داخلی و سطح آزادی ها در کرانه باختری بستگی دارد.
قرار است برای نخستین بار یک مراسم مشترک میان این جنبش ها در غزه طی روزهای آتی برگزار شود.
نظر شما