پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ مرداد ۱۳۹۹، ۰:۱۳

فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء کشور خبر داد:

انجام۳۰کیلومتر از پروژه آبرسانی غیزانیه توسط قرارگاه خاتم الانبیا

انجام۳۰کیلومتر از پروژه آبرسانی غیزانیه توسط قرارگاه خاتم الانبیا

اهواز– فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء کشور از انجام ۳۰ کیلومتر از پروژه آب‌رسانی غیزانیه اهواز توسط این قرارگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید محمد عصر یکشنبه در مراسم آغاز عملیات اجرایی فاز سوم آب‌رسانی به روستاهای بخش غیزانیه اهواز، اظهار کرد: از ابتدای امسال شاهد بروز مشکلات و تنش آبی در غیزانیه اهواز بودیم که به تبع مردم از این وضعیت نارضایتی‌هایی داشتند.

وی با اشاره به اینکه در فرهنگ اسلامی شیعیان آب‌رسانی یکی از کارهای مقدس است، ادامه داد: به تأسی از بزرگ‌ترین سقای شیعیان قمر بنی‌هاشم افتخار می‌کنیم که در زمینه پروژه‌های آب‌رسانی فعالیت داریم.

محمد بیان کرد: در ۳۰ سال خدمتی که قرارگاه خاتم داشته‌ایم بیش از پنج هزار و ۶۰۰ کیلومتر خط لوله در ۱۵ استان اجرا کردیم و بیش از ۵۰ درصد ذخیره سدها یعنی ۲۵ میلیارد مترمکعب توسط قرارگاه خاتم انجام شده است.

وی افزود: بخش عمده‌ای از پروژه‌های آب‌رسانی قرارگاه در استان خوزستان بوده است که از آن جمله می‌توان به اجرای پروژه سدهای کارون سه و چهار، کرخه و گتوند و همچنین طرح انتقال آب غدیر (سال ۹۷ معضل بزرگی را در زمینه آب‌رسانی برای مردم آبادان، خرمشهر و اهواز ایجاد کرد) اشاره کرد.

محمد عنوان کرد: برای حل مشکل آب‌رسانی مردم غیزانیه اهواز از همان ابتدا اعلام آمادگی کردیم ولی پیمانکاران دیگر در فاز اول و دوم اقداماتی داشتند که تقدیر می‌کنیم.

وی در ادامه گفت: مسئولان این استان برای تأمین مالی فاز سوم طرح مشکلاتی را داشتند؛ ۳۰ کیلومتر از این طرح با تأمین اعتبار اولیه و همچنین خریداری و انتقال لوله‌ها به محل توسط قرارگاه انجام می‌شود.

محمد خبر داد: لوله‌های این طرح آماده کارگذاری شده و پروژه ظرف ۵۰ روز آینده تا پایان شهریور اجرا می‌شود.

وی افزود: در فاز سوم از پروژه آب‌رسانی به غیزانیه ۳۳ روستا و بیش از ۲۰ هزار نفر جمعیت این مناطق تحت پوشش قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه قرارگاه خاتم به منزله اعلام نیاز دولت در هر زمینه آماده همکاری است، گفت: بعد از تشکیل خط اصلی آب‌رسانی شرکت آبفا خوزستان نیز برای تأمین انشعابات مردم باید اقدامات لازم را انجام دهد.

محمد در پایان گفت: سردار شاهوارپور فرمانده سپاه حضرت ولیعصر خوزستان پیشنهاد دادند تا پروژه را به خاطر ارادت قلبی مردم منطقه به سردار شهید حاج سلیمانی نام‌گذاری کنیم.

کد خبر 4983870

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha