پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۵۹

قم با شتاب به وضعیت قرمز کرونا نزدیک می شود/ پذیرش ۹۶ بیمار مشکوک

قم با شتاب به وضعیت قرمز کرونا نزدیک می شود/ پذیرش ۹۶ بیمار مشکوک

قم - رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: متاسفانه شمار بیماران کرونایی در استان قم روزانه در حال افزایش است و با شتاب به وضعیت قرمز و اعمال محدودیت‌ها نزدیک می‌شویم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۹۶ نفر در اورژانس مراکز درمانی قم با تشخیص احتمالی و مشکوک به کرونا پذیرش شدند.

وی با اشاره به انجام ۶۳ مورد بستری جدید در بخش‌ها و تحت نظر اورژانس بیمارستان‌های قم افزود: ۳۵ نفر از کل بیمارانی که طی روزهای گذشته بستری بودند، مرخص شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم بیان کرد: در حال حاضر حدود ۲۹۵ نفر مشکوک به کرونا در بیمارستان‌ها بستری بوده که حال ۶۱ نفر آنها وخیم است.

وی گفت: متاسفانه وضعیت بیماران کرونایی در استان قم روزانه در حال افزایش است و با شتاب به منطقه با وضعیت قرمز و اعمال محدودیت‌ها نزدیک می‌شویم.

کد خبر 4984550

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha