به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد جمالیان در تکمیل این خبر در جمع خبرنگاران در اراک، اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته در استان مرکزی ۴۵ مورد جدید ابتلاء به کرونا ویروس شناسایی شده است.
وی ادامه داد: از ۴۵ مورد جدید در استان ۲۴ مورد این بیماران در بیمارستانهای استان بستری شده و مورد مراقبت قرار دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: ۲۱ مورد از بیماران جدید که شناسایی شدند نیز به صورت سرپایی بودند که تا زمان منفی شدن جواب آزمایش و درمان نهایی در منزل قرنطینه هستند.
به گفته جمالیان، در ۲۴ ساعت گذشته چهار مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان مرکزی گزارش شده است و در حال حاضر تعداد فوتیها در اثر ابتلاء به این ویروس ۲۶۳ نفر است.
وی از مردم درخواست کرد از حضور در مراکز پر ازدحام خودداری کنند و گفت: زدن ماسک و رعایت پروتکلهای بهداشتی باید از سوی تمامی هم استانیها مورد توجه قرار بگیرد.
نظر شما