به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه زاهدان، آیتالله مصطفی محامی در نشست استانی کمیته همکاری آموزشوپرورش و حوزههای علمیه استان ضمن تبریک فرارسیدن دهه اول ذیالحجه و اعیاد قربان و غدیر، با تاکید بر اهمیت و عظمت آموزشوپرورش از جهت کمی و کیفی و همچنین از حیث دامنه و عمق تأثیرگذاری، اظهار داشت: جمع عظیمی در این دستگاه در حال خدمت هستند و تعداد مخاطبان نیز بسیار بالاست که دانشآموزان، مخاطبان مستقیم و خانوادهها مخاطبان غیرمستقیم آن هستند.
امامجمعه زاهدان ادامه داد: با توجه به سن مخاطبان آموزشوپرورش، دامنه تأثیرگذاری این مجموعه بسیار گسترده و ماندگارتر است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان با اشاره به تأکیدات آیات و روایات، هم بر آموزش و هم پرورش، عنوان داشت: این دو مقوله باید با هم عجین باشند و آموزش تنها بدون پرورش جایگاهی ندارد و بالعکس، اگر تعلیم و تربیت نباشد آموزش هم بیفایده خواهد بود.
رئیس شورای راهبردی استان گفت: در حوزه آموزشوپرورش کارشناسیهای زیادی در سطح کشور انجام و سند تحول بنیادین آموزشوپرورش مورد تصویب قرارگرفته که طبیعتاً این سند باید محور کار باشد و تلاش برای تحقق این سند همواره مورد تأکید رهبر انقلاب است.
عضو هیئتعلمی جامعه المصطفی با اشاره به نقش ویژه حوزههای علمیه در تحقق سند تحول بنیادین خواستار همکاری و همیاری بیشتر آموزشوپرورش و حوزههای علمیه شد و ضمن تاکید بر بهرهگیری حداکثری از فرصتها، ادامه داد: این جلسه یک سال و نیم بعد از انتصاب بنده به عنوان نماینده ولی فقیه در استان برگزار شده که نباید به اینگونه باشد و باید قدر فرصتها را دانست.
آیتالله مصطفی محامی ثبات نیروها را در این مقوله مهم عنوان و تصریح کرد: از تشکیل جلسات تشریفاتی و صرفاً دیدوبازدید خودداری کنیم و با تلاش، حرکت جهادی و برگزاری جلسات تخصصی، کار را پیش ببریم.
رئیس شورای امربهمعروف و نهی از منکر استان پشتیبانی مادی و معنوی برای انجام کارها را مهم دانست و گفت: باید مسئولان نگاهی جدی برای جذب بودجهها و پیش بردن کارها داشته باشند.
نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان تاکید کرد: معیار عملکرد مسئولان، خروجی کارهاست و نباید به آمار و ارقام بسنده کرد.
امامجمعه زاهدان گفت: ما نباید به نیمهپر لیوان بسنده کنیم بلکه باید توجه ویژهای هم به نیمهخالی لیوان داشته باشیم و برنامه ۵ ساله تعیینشده برای استان در حوزه آموزشوپرورش هم باید در جلسات بعدی مطرح شود.
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستانوبلوچستان با اشاره به تنوع قومی و قبیلهای در استان، تصریح کرد: در دانشگاههای فرهنگیان، مدارس و غیره باید براساس این نوع اقتضائات به فعالیت بپردازیم.
لازم به ذکر است در ابتدای این نشست علیرضا رحیمی معاون پژوهش و برنامهریزی کمیته همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش برنامههای این کمیته را تشریح کرد و حمیدرضا رخشانی مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز به ارائه گزارشی در این باره پرداخت.
نظر شما