۱۸ بهمن ۱۴۰۴، ۲:۳۰

کاخ سفید: ترامپ فرمان اعمال تحریم‌های ثانویه علیه ایران را امضا کرد

کاخ سفید: ترامپ فرمان اعمال تحریم‌های ثانویه علیه ایران را امضا کرد

تنها ساعاتی پس از پایان مذاکرات میان ایران و آمریکا در عمان و درسایه ادعای مقامات آمریکایی مبنی بر این که در مذاکرات جدی هستند،رئیس جمهوری این کشور برای تحریم های ثانویه، فرمانی را امضا کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، کاخ سفید اعلام کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، یک فرمان اجرایی در ارتباط با اعمال تحریم‌های ثانویه علیه ایران امضا کرده است.

این اقدام ساعاتی پس از تحریم های جدید وزارت خزانه داری آمریکا علیه بخش نفت ایران صورت می گیرد.

خبرگزاری رویترز شامگاه جمعه اعلام کرد: تحریم‌ های امروز علیه ۲ فرد و ۱۵ نهاد حاضر در فعالیت‌ های مربوط به بخش نفت ایران اعمال شده است.

اعلام تحریم های ظالمانه جدید و موضع گیری خصمانه کنونی واشنگتن علیه تهران در حالیست که ساعاتی پیش دور جدید گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا که از صبح دیروز جمعه ۱۷ بهمن ماه در مسقط با میانجیگری عمان آغاز شده بود، به پایان رسید.

در این دور از گفتگوهای هسته ای غیرمستقیم، هیئت های مذاکره کننده ایران و آمریکا؛ مجموعه ای از نظرات، ملاحظه ها و رویکردهای خود را از طریق بدر بوسعیدی، وزیر خارجه عمان به یکدیگر منتقل کردند.

در متن فرمان اجرایی این فرمان آمده است که «لازم و مقتضی است که تعرفه‌های اضافی بر واردات از هر کشوری که به طور مستقیم یا غیرمستقیم هرگونه کالا یا خدماتی را از ایران خریداری، وارد یا به دست می‌آورد، اعمال شود.

براساس این فرمان اجرایی، اعمال تعرفه گمرکی اضافی براساس ارزش کالا به عنوان مثال 25 درصد بر کالاهای وارداتی به ایالات متحده اجازه می‌دهد تعرفه‌های اضافی را بر واردات از هر کشوری که به طور مستقیم یا غیرمستقیم هرگونه کالا یا خدماتی را از ایران خریداری، وارد یا به دست می‌آورد، اعمال کند.

کد خبر 6741270

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha